MESSI BLOKIRAO VLASNICU NAJLJEPŠE STRAŽNJICE BRAZILA: / 'Potpuno sam šokirana'

Image
Foto: Instagram

Brazilska Miss BumBum Curvy Suzy Cortez vatrena je obožavateljica Barcelone i njihova najboljeg igrača Lionela Messija što često voli pokazivati izazovnim fotografijama na Instagramu.

19.4.2016.
13:33
Instagram
VOYO logo

Upravo su one razlog zbog kojeg ju je slavni Argentinac morao blokirati na popularnoj društvenoj mreži. Tako barem tvrdi ona navodeći kako je veliku ulogu tome odigrala i Messijeva 'ljubomorna' nevjenčana supruga Antonella Roccuzzo.

Posebno su upitne njene izazovne fotografije u Messijevu dresu kojim mu je čestitala na osvajanju pete Zlatne lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila sam potpuno šokirana kada sam primijetila da sam blokirana. Kada bih mogla rekla bih Antonelli da se ne brine zbog mene. Ja sam samo njegov fan. Iznenađena sam da nema malo više samopouzdanja. Pretpostavljam da sam blokirana jer je ona ljubomorna. To je blesavo jer sam, ponavljam, nogometni fan i veliki obožavatelj Barcelone. Ovo je pretjerana reakcija", rekla je Cortez, koja je u svojoj zemlji poznata po vezama s nogometašima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na Instagramu pratim samo desetak ljudi i on je jedan od njih. Tako sam i pomislila da sam blokirana zbog ljubomore. Zašto bi blokirao baš mene ako ima 40 milijuna fanova? Provjerila sam i njezin profil te sam vidjela da me i ona blokirala", rekla je Miss BumBum, tj. vlasnica najljepše stražnjice u Brazilu prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo