MEGALUKSUZNO IMANJE LIONELA MESSIJA: / Kupio susjednu vilu i okolne posjede i pretvorio ih u svoj mali grad

Image

Megaluksuzni posjed Messija nalazi se u Castelldefelsu, 25 kilometara zapadno od Barcelone

9.4.2021.
11:43
VOYO logo

Po mnogima i dalje najbolji nogometaš svijeta, veliki Argentinac Lionel Messi, kao klinac se iz siromaštva Rosarija i svega što taj argentinski grad nosi, prometnuo u jednog od najbogatijih sportaša svijeta.

Image
MESSI SE ŽALIO NA SUCA KOJI JE BARCELONI 'POKLONIO' POBJEDU: /

'On meni želi dati žuti karton, nevjerojatno...'

Image
MESSI SE ŽALIO NA SUCA KOJI JE BARCELONI 'POKLONIO' POBJEDU: /

'On meni želi dati žuti karton, nevjerojatno...'

Imućni život

Svojoj Antonelli Roccuzzo, troje djece i bordoškoj dogi koju obožavaju, omogućio imućni život, i to kakav... Naime, najprije je u Castelldefelsu, 25 kilometara zapadno od Barcelone, za 1.8 milijuna eura kupio kuću i pozamašan komad terena, a onda je pokupovao ostala zemljišta, jedno i s vilom, te napravio pravi mali gradić s nekoliko objekata i sportskih sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na obroncima Castelldefelsa niknuo je tako megaluksuzni posjed kakvog nema puno sportaša, u rangu je onog Michaela Jordana ili TigeraWoodsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju Virtual.Globetrottinga Lionel Messi, nogometaš FC Barcelone živi na ovom velikom imanju u Barceloni u mediteranskom stilu, kakav i gaji. Kupio je svojoj obitelji mir i luksuz, što bi na kraju krajeva svatko od nas napravio. Dobro, možda ne tako glamurozno ali zasigurno dobro. Dolje možete vidjeti google mapu megaluksuznog posjeda Lionela i Antonelle...

Image
Image

Kupio susjednu vilu

Tako je Messi svoj dom produžio nakon što je zvijezda kupila susjednu vilu. Teren uključuje i malo nogometno igralište, na kojem gušta zajedno sa svojim sinovima i prijateljima. Messi, koji također igra za argentinsku reprezentaciju, često se smatra najboljim igračem svijeta, a mnogi ga u ovom sportu ocjenjuju najboljim svih vremena. Međunarodna ikona, Messi je poznat širom svijeta po nevjerojatnoj nogometnoj vještini. Primjer vrhunske atletičnosti, dostigao je nebeske visine i pritom obilato zaradio. Kad je on u pitanju, novac sam od sebe jednostavno curi, što kroz reklame, što kroz klub...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Živi u Bellamaru

Messi živi u malom području zvanom Bellamar, prestižnom i skupom predgrađu Castelldefelsa u Barceloni. Kuće na ovom području obično se prodaju za oko 4,5 milijuna funti, no najbolje kuće obično idu puno više. Od razvoja područja, zahvaljujući nogometašima poput Messija, precijenjeno je i postalo je jedno od najekskluzivnijih kvartova u Kataloniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova urbanizacija udaljena je samo 20 km od nogometnog stadiona Camp Nou i ima lak pristup Ciutat Esportivu, gdje igrači treniraju. Bellamar nudi zvijezdama luksuz, ekskluzivnost i diskreciju koju stanovnici traže, a nalazi se na samo 25 km od središta Barcelone, pružajući im diskreciju.

Megakompleks

Argentinac je 2009. godine za 1,8 milijuna eura kupio staru kuću koja je prerasla u megakompleks o kojem pišu katalonski i ostali španjolski i svjetski mediji. Potrošio je više od 6 milijuna eura na njenu obnovu. Sada je Messijeva kuća višemilijunski kompleks sa vlastitim nogometnim igralištem. S pogledom na prekrasne katalonske brežuljke i mediteransku obalu, kuća ima ogromnu otvorenu terasu i velike panoramske prozore za sunčanje. Kuća također ima teretanu. Prava super zvijezda svjetske klase, s preciznim vještinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između lipnja 2017. i lipnja 2018. Lionel zaradio 111 milijuna dolara

Lionel Messi je najplaćeniji nogometaš, a 2020. bio je i najplaćeniji sportaš, prema pisanju Fobresa. Prema njegovom prethodnom ugovoru osnovna plaća iznosila je 44,68 milijuna američkih dolara. 2017. potpisao je novi ugovor s Barcelonom, a plaća nevjerojatnih 80 milijuna dolara. Messi zarađuje procijenjenih 40 milijuna dolara bez bonusa, uključujući i svoj doživotni ugovor s Adidasom. Između lipnja 2017. i lipnja 2018. Lionel je zaradio 111 milijuna dolara. Između lipnja 2018. i lipnja 2019. zaradio je nevjerojatnih 130 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lionel je osvojio Zlatnu kopačku i Zlatnu loptu. Messi je s puno uspjeha nastupio i na SP-ima i na OI, te u mnogim drugim velikim natjecanjima, finalima... Tijekom svoje nogometne karijere stekao je mnoge nagrade i počasti, pokazao svoje nevjerojatne sposobnosti. Tijekom svoje nevjerojatne karijere Lionel Messi zaradio je nevjerojatnu neto vrijednost od 400 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 16 godina u Barceloni osvojio 34 trofeja

On je za 16 godina u Barceloni osvojio 34 trofeja i smatra se najboljim nogometašem svih vremena, a prije oporezivanja tokom karijere je zaradio milijardu dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi na listi najplaćenijih nogometaša svijeta je njegov vječni rival Cristiano Ronaldo sa 117 milijuna, dok je treći PSG-ov napadač KylianMbappe sa 96 milijuna dolara. Isti igrači su bili na istim pozicijama i u 2020., kao i u 2019. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo