DA JE BEĆAR BITI LAKO, BEĆAR BI BIO SVATKO / Marcus Rashford 12 se sati ubijao od alkohola; Objavljeni detalji bakanalija godine; 'Nije mogao stajati na nogama, odvela sam ga u hotel'

Image
Foto: Instagram

'Ne čudi me što je propustio trening s obzirom na to koliko je kasno otišao u krevet i koliko je popio. Sigurno je znao da neće biti u stanju igrati nogomet'

31.1.2024.
9:08
Instagram
VOYO logo

Marcus Rashford imao je bakanalije kakve samo bećari imaju. Ali opet, da je bećar biti lako, bećar bi bio svatko... Naime, prema pisanju poznatog britanskog tabloida The Sun-a, Rashford se 12 sati ubijao od alkohola do te mjere da se u 3 ujutro jednostavno onesvjestio. Nekoliko sati kasnije, kad je barem malo otvorio oči i osjetio svu odvratnost mamurluka, otkazao je dokazak na obavezan trening.

Image
PREMIER LIGA /

Manchester United razbio Leicester na 'Teatru snova', Marcus Rashford junak

Image
PREMIER LIGA /

Manchester United razbio Leicester na 'Teatru snova', Marcus Rashford junak

Ludi provod u Belfastu

Napadač je zbog ludog provoda u Belfastu propustio trening Uniteda i nadrapao kao žuti, a sada su isplivali svi detalji tog izlaska koji ga je skupo koštao. Inače, Marcus je ove sezone u 26 nastupa zabio četiri gola i šest puta asistirao, tako da se trenutno bolje snalazi u carstvu noćnih izlazaka i lijepih žena, mamurluka i promila, nego s loptom na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub je odmah, zbog nedolaska na trening Marcusa, reagirao i kaznio ga sa 760 tisuća eura što su njegove dvije tjedne plaće. Detalje izlaska za The Sun je otkrila djevojka koja je provela noć s Englezom. Marcus je izbačen i iz kadra za utakmicu FA kupa prošle nedjelje u Newport Countyju. Konobarica koja se pridružila asu Manchester Uniteda na rundi pića rekla je kako je on bio "na pravoj misiji opijanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istup o kojem će se još dugo pričati

Sve je otkrila i svojim istupom uzdrmala žuti dio medijskog dijela Velike Britanije. Sad čitav Otok čita detalje razvaljivanja od alhohola jedne nogometne zvijezde koja bi trebala biti uzor mladima. Sarah Adair je konobarica koja je tog dana poslužila ručak Rashfordu, a on ju je pozvao u izlazak. Izlazak je bio u stilu i konobarica je Rashforda pijanog morala voditi u krevet. Eto, ništa od deserta nije bilo...

"Ne čudi me što je propustio trening s obzirom na to koliko je kasno otišao u krevet i koliko je popio. Sigurno je znao da neće biti u stanju igrati nogomet", otkrila je Sarah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je radila u restoranu hotelskog bara u koji je došao Rashord. Sarah nije znala o kome se radi. Tek su joj kasnije rekli da je igrač Manchester Uniteda. Mislila je da bi mogao biti slavni glumac poput Jamesa Nesbitta ili Jamieja Dornana jer je grad rasadnik za snimanje filmova.

Očito se konobarica svidjela nogometašu jer ju je pozvao da joj se pridruži u izlasku te večeri. Iako, Sarah nije bila jedina djevojka koju je Rashford pozvao u izlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije prvo prepoznala Rashforda

Kad je Rashford ušao, nije ga prepoznala i shvatila je da je nogometaš tek kad joj je njezin menadžer lud za Unitedom rekao. Rekla je:

“Bio je s dva muškarca i dvije žene. Jedna je očito bila prijateljica, a druga je bila Francuskinja i vrlo lijepa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sarah je ispričala kako je ostala paf kad je dobila poziv za izlazak od Rashforda.

“Mislila sam da se šali. Moj šef se složio da odem s njim na cugu, bio je oduševljen ponudom, on ga obožava, navija za United i prati nogomet. Nikada prije nisam izašla s nogometašem Premier lige pa sam pomislila, ‘Zašto ne?’. Nisam ni znala koliko je to čudno, koliko će biti sve na kraju čudno. Prije nego što je otišao, Rashford je upitao Sarah zna li za noćne klubove koji bi ostali otvoreni kasnije od uobičajenog vremena zatvaranja u 3 ujutro ako im plati dovoljno gotovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To mi je jasno dalo do znanja da je već odlučio da neće ići na trening u petak. Nije planirao ići kući te noći.”

Sarah je završila smjenu ranije u 17 sati i otišla kući prije nego što se vratila u centar grada oko 19 sati. Poslala je poruku Rashfordovom bodyguardu kako je bilo dogovoreno, ali je ostala sjediti sama u baru gotovo tri sata prije nego što se Mercedesov kombi zaustavio u 21:40 i zaštitar došao do nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morala je bodyguardu Marcusa Rashforda predati telefon

Zamolili su je da preda svoj telefon i ne otkrije s kim je i kamo ide, iako je to smjela reći mami. Taksi je odveo Saru do restorana Villa Italia gdje je bio Rashford sa svojom pratnjom i još dvije lokalne žene koje su također bile pozvane van. Sarah je rekla da je Rashford rezervirao gornji kat i donio vlastiti Bluetooth zvučnik kako bi mogao puštati svoju omiljenu rap glazbu.

Bio je odjeven sav u bijelo sa satom optočenim dijamantima na svakom zapešću, zajedno sa šest ili sedam srebrnih dijamantnih lančića i dva dijamantna prstena. Na stolu je imao i dva identična iPhonea. Rekla je da je Rashford donio i svoju bocu tekile. Sarah se prisjetila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Privukla sam stolicu i sjela pokraj njega i svi smo čavrljali. “Marcus je bio samouvjeren, ali se činio i pomalo stidljivim. Kao da zapravo ne zna tko je. Odaje vibru i misli: 'Ja sam nogometaš, imam hrpu novca i mogu raditi što god želim'. Prijatelji su se prema njemu odnosili kao prema bogu. Bio je s dva muškarca i dvije žene. Jedna je očito bila prijateljica, a druga vrlo lijepa Francuskinja za koju se činilo da je s Marcusom zbog načina na koji su komunicirali. Ona mu je dodirivala koljeno, a on njoj ruku, ali vidjelo se da se ne poznaju toliko dobro. Izgledalo je kao da su se nedavno upoznali."

'On misli da može sve što želi'

Kasnije su se svi preselili u noćni klub Thompson‘s Garage i sjeli u privatni prostor nazvan The Attic. Rashford se očito zabavljao, ali njegovim pratnjama nije bilo toliko zabavno. Nogometaš se posvađao s Francuskinjom s kojom je bio blizak te večeri. Tako to obično biva kad si mrtav pijan i nabrijan...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako sam bila ljuta jer on stvarno misli da može raditi što god želi", izjavila je Sarah za The Sun, a zatim ispričala kako se večer raspala. Ona ga je naime odvela u hotel...

"Bio je toliko pijan da je podigao svoju torbu i ispustio ju. Sav novac mu je ispao. Bili su to veliki svežnjevi novčanica od 20 funti. Mislim da je bilo između osam i 10 tisuća funti gotovine. Onda je pao natrag na zid, a ja sam ga morala nekako podići i staviti u krevet. Bio je odjeven i pretpostavljam da se samo tako onesvijestio. Nije se čak ni pokrio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konobaricu je nogometaševo osoblje ponudilo da prespava u sobi do što je ona i prihvatila. 

Rashford i njegov brat Dwaine koji mu je i agent sastali su se u ponedjeljak s Erikom ten Hagom i direktorom Uniteda Johnom Murtoughom kako bi raščistili situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo