DOBRA FORA / Mangala u Hajduku, Mangala u GOŠK-u: Što se događa s Wikipedijom stopera kojeg je City platio 45 milijuna eura

Image
Foto: profimedia.hr

Mangala je nastupao i osam puta za francusku reprezentaciju, a bio je dio nacionalne selekcije na Svjetskom prvenstvu 2014. i na Europskom prvenstvu 2016. godine

10.6.2022.
17:01
profimedia.hr
VOYO logo

HNL je završio, podijelili su se trofeji, a dok reprezentacija igra Ligu nacija navijači hrane dušu spekulacijama i tračevima o nadolazećim transferima. Svakodnevno u medijima iskaču imena i cifre, potencijalne destinacije najboljih igrača Hrvatske nogometne lige, ali i onih nešto slabijih.

Dok se navijači probijaju kroz more vijesti, polusvijesti i tračeva netko kreativan se odlučio našaliti na račun Eliaquima Hansa Mangale, nekoć renomiranog reprezentativca Francuske i igrača koji je igrao za Manchester City, Porto i Valenciju, a prije nekoliko dana je sa Saint-Etienneom ispao iz elitnog društva francuskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Nikako protiv njih... /

Zašto je Francuska tako težak protivnik za Hrvatsku? U osam utakmica nismo nijednom dobili...

Image
Nikako protiv njih... /

Zašto je Francuska tako težak protivnik za Hrvatsku? U osam utakmica nismo nijednom dobili...

Kako su se njega sjetili?

Po svemu sudeći, Mangalin profil na engleskoj Wikipediji je preuredio netko od Hrvata. Naravno, ne može se sa sigurnošću reći no ono što se tijekom današnjeg dana događa na Wikipediji vezano za Francuzov profil teško je drugačije objasniti.
Naime, Mangala je uskoro slobodan igrač kojem ugovor s Saint-Etienneom ističe krajem mjeseca, a na Wikipediji je jutros osvanuo podatak da je igrač Hajduka iz Splita. Naravno, ne postoje informacije da klub i igrač imaju ikakav kontakt (iako ne možemo to ni isključiti).

Image

No stvari se tu nisu zaustavile. U poslijepodnevnim satima dogodila se nova intervencija na njegovoj stranici te je nakon Hajduka Mangala 'transferiran' ni manje ni više nego u dubrovački GOŠK inače 12. momčad 3.HNL Jug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Mangala je nastupao i osam puta za francusku reprezentaciju, a bio je dio nacionalne selekcije na Svjetskom prvenstvu 2014. i na Europskom prvenstvu 2016. godine. Netko očigledno ima dosta slobodnog vremena i dobro se zabavlja na račun stopera koji je 2014. godine Manchester City otkupio od Porta za 45 milijuna eura, a jedno od pitanja je 'kako je dotičnom šaljivđiji baš Mangala pao na pamet'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo