MANEKENKA IZAZVALA POTRESE U NOGOMETU: / Motala oko prsta četvoricu istovremeno, a onda je otkrila sramotu jednog

Image
Foto: Screenshot: You Tube

'Merhan Keller, manekenka koja je uzrokovala krizu u egipatskom nogometu'

26.6.2019.
16:57
Screenshot: You Tube
VOYO logo

"Merhan Keller, manekenka koja je uzrokovala krizu u egipatskom nogometu", piše portal "Al Bawaba Entz" nakon skandala koji je odjeknuo Egiptom. Egipatski reprezentativac i nogometaš grčkog PAOK-a Amr Warda (25) izbačen je u srijedu iz kampa egipatske reprezentacije na Afričkom kupu nacija nakon što su dvije djevojke na društvenim mrežama objavile kompromitirajuće fotografije, videe i prijeteće poruke koje im je slao putem WhatsAppa. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti medij javlja kako je egipatko-britanska manekenka Merhan Keller zapalila društvene mreže svojim objavama, nakon što je otkrila da su joj četvorica nogometaša iz Egipta slali poruke u isto vrijeme i tako ih motala oko prsta. Jedan od igrača zamolio ju je da je upozna i uvjerio je da neće biti ignoriran i da će znati kako da dobije svoj broj telefona...

Čitav slučaj odjeknuo je u egipatskim medijima, kao i u svjetskim. Inače, Merhan Keller poznat je model i manekenka, pa je i zbog toga čitav slučaj tako odjeknuo u javnosti. Na You Tubeu prepuno je videa o ovom slučaju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poznati britanski tabloid Daily Mail piše kako se screenshotovi poruka i videozapisi upravo dijele društvenim mrežama, a njegovo navodno nedolično ponašanje postalo je glavna tema u Egiptu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neke poruke pokazuju i dokazuju kako je Warda agresivan kada ga žena odbije. Pozivi i apeli javnosti javnosti na pokretanje postupka od strane egipatskog nogometnog saveza urodili su plodom i predsjednik Saveza Hany Abo Rida potvrdio je u srijedu da je Warda uklonjen iz momčadi za Afrički kup nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Egipat, koji u svojoj momčadi ima zvijezdu Liverpoola Mohameda Salaha, igra ostatak turnira sa samo 22 igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo