KLEVETA ILI NE / Mamić tužio dalmatinske repere! Razlog je fascinantan

Image
Foto: Pixsell.hr

Dva dalmatinska reprera stala su na žulj Mamiću koji ih je tužio za klevetu no izgledno je da će tužba 'pasti u vodu' zbog vrlo zanimljivog razloga

24.2.2023.
17:31
Pixsell.hr
VOYO logo

Zoran Mamić, bivši trener i funkcioner GNK Dinama, je pozvan na sud početkom sljedećeg mjeseca zbog tužbe koju je podnio protiv dalmatinskih repera Grge Šipeka Grše i Vojka V.

Kako prenosi Index, Mamića sud poziva kao privatnog tužitelja kako bi se utvrdilo postoji li mogućnost mirenja stranaka u svrhu ranijeg okončanja postupka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju da se Mamić ne pojavi na sudu, što je vrlo izgledno, smatrat će se da je odustao od tužbe. S obzirom da je Zoran Mamić u bijegu od hrvatskog pravosuđa po svemu sudeći neće se odlučiti vratiti u Lijepu našu zbog sudskog spora s reperima.

Prema pisanju Indexa, razlog zbog kojeg Mamić za klevetu tuži Vojka V i Gršu po svemu sudeći leži u njihovoj pjesmi Mamići koja je od 2021. kada je objavljena pregledana skoro milijun puta no ta informacija nije potvrđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjesmu možete poslušati ispod teksta i sami prosuditi što je to potaknulo bivšeg trenera i funkcionera Dinama na tužbu. Inače, kazneno djelo kletve čini ona osoba 'koja pred drugim za nekoga iznese ili pronese neistinitu činjeničnu tvrdnju koja može škoditi njegovoj časti ili ugledu, znajući da je neistinita'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo