MALA ŠKOLA PAKIRANJA: / Ovako sigurno nećete ništa zaboraviti

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Ponajbolji boksač današnjice Floyd Mayweather nikad se neće zasititi hvaljenja vlastitim bogatstvom. Svojim vjernim sljedbenicima za vikend je ponudio novu priliku da im narastu zazubice.

10.8.2015.
14:30
Screenshot/Twitter
Play logo

Mayweather ne nosi bez razloga nadimak Money, odnosno Novac. Nijedan sportaš na svijetu se u godini dana ni ne približi iznosima koje sjednu na račun svjetskog prvaka u kategoriji velter. Samo za usporedbu, za pobjedu u nedavnom 'meču stoljeća' protiv Mannyja Pacquiaa zaradio je vrtoglavih 200 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kad već ima toliko novca, što će drugo nego razmetati se s njim. Na Twitteru je tako u subotu pokazao kako se pakira za putovanje. Jedino što je spremio u torbu bili su svežnji novčanica. Očito mu ništa drugo i nije potrebno, ionako sve može kupiti.

No, to mu nije bilo dovoljno, pa je dan kasnije na Instagramu objavio video na kojem je svijetu predstavio svoju kolekciju ručnih satova. Ali ne kompletnu. Ima ih točno 100, a pokazao ih je samo 38. Hvaliti se sa svih 100 bi ipak bilo previše. Pa nije on bahat. Nimalo...

Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=floydmayweather

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo