LUKA DONČIĆ JEDNOM OBJAVOM DRASTIČNO SRUŠIO VRIJEDNOST POZNATE KOMPANIJE: / 'Nikad nitko nije ovako postupao sa mnom'

Image
Foto: Profimedia

Kad ne ruši vrijednost dionica međunarodnih kompanija, Dončić igra vrhunsku košarku za Dallas Maverickse u kojima je ove sezone zaslužio nagradu za najboljeg novaka NBA lige

26.6.2019.
15:20
Profimedia
VOYO logo

Može Luka Dončić biti sto puta najbolji "rookie" NBA lige, no do povrata novca za avionske karte teško će doći. Dok je letio u Sloveniju iz Kalifornije, Dončića i njegovu obitelj stavili su u ekonomsku klasu, a po kartama su trebali ići u business klasu. Aviokompanija Lufthansa mu je refundirala samo 20 posto preplaćenog iznosa, što je Slovenca jako razljutilo.

Image
ANTETOKOUNMPO MVP, DONČIĆ NAJBOLJI ROOKIE: /

NBA liga ima novog kralja

Image
ANTETOKOUNMPO MVP, DONČIĆ NAJBOLJI ROOKIE: /

NBA liga ima novog kralja

"Ovako loše još nikad niti jedna aviokompanija nije postupala sa mnom. I s mojom obitelji. Nisu nam priznali rezervaciju, prebacili su nas u ekonomsku klasu, a nemam pojma zašto su mi refundirali samo 20% iznosa koji sam dao za bussines karte. Hvala im!", napisao je Dončić na svoj Twitter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aviokompanija je brzo odgovorila na njegovu objavu, no izgleda da njihov odgovor nije bio dovoljan da se sanira šteta. Ipak je loše vijesti o njima napisala NBA zvijezda.

"Hej, Luka. Žao mi je zbog tvog nedavnog iskustva. Možeš li nam, molim te, u DM poslati svoj booking code", odgovorila je Lufthansa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekasno, doduše. Vrijednost dionica Lufthanse u samo osam minuta nakon objave pala je za 30 posto, javio je na Twitteru sportski reporter Mike Leslie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad ne ruši vrijednost dionica međunarodnih kompanija, Dončić igra vrhunsku košarku za Dallas Maverickse u kojima je ove sezone zaslužio nagradu za najboljeg novaka NBA lige. Pred njim je blistava karijera te bi u bližoj budućnosti zajedno s centrom Kristapsom Porzingisom trebao činiti tandem kojeg će se bojati cijela liga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo