KAKO IZGLEDA BIZARNO PRIJATELJSTVO LEGENDARNOG KOŠARKAŠA I KIM JONG-UNA: / 'Jeli smo i pili, a onda je došao bend od 18 djevojaka...'

Image
Foto: * / Newscom / Profimedia

Rodman je u Sjevernoj Koreji bio pet puta od 2013. godine. Na pitanje zašto ga Kim poziva, on kaže – iz nekog razloga sam mu drag

11.5.2020.
19:06
* / Newscom / Profimedia
VOYO logo

Legendarni američki košarkaš Dennis Rodman u intervjuu s boksačkom legendom Mikeom Tysonom progovorio je o svojem prijateljstvu s vođom Sjeverne Koreje Kim Jong-unom.

Image
STRAŠNO ŠTO JE MJ SVE RADIO KUKOČU I SUIGRAČIMA: /

'Bio je š*pak i kreten bezbroj puta'; Javnost šokirana njegovim metodama

Image
STRAŠNO ŠTO JE MJ SVE RADIO KUKOČU I SUIGRAČIMA: /

'Bio je š*pak i kreten bezbroj puta'; Javnost šokirana njegovim metodama

Rodman je prije sedam godina otišao u Sj. Koreju, gdje je upoznao Kima, a sada je ispričao kako je to točno izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo mu super

"Mislio sam da ću se slikati, dijeliti autograme i igrati košarku. Nisam znao ništa o Sjevernoj Koreji. Svojem agentu sam rekao da ću ići tamo samo ako mi se garantira sigurnost. Bilo mi je izvrsno trenutka kad sam izašao iz aviona i stao na crveni tepih koji je bio odmah ispred", počeo je priču Rodman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je progovorio o jednoj neobičnoj situaciji košarkaškoj utakmici.

"Više od 20 tisuća Koreanaca je ustalo i počelo pljeskati. Ja sam ih krenuo pozdravljati, a onda mi je netko rekao: 'To nije za tebe nego za njega' i pokazao na Kim Jong-una. Pitao sam tko je to i rekli su da je on njihov vođa", otkrio je Amerikanac, kojeg je nakon utakmice Kim pozvao na večeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neobičan repretoar

"Jeli smo i pili kao blesavi. On je u jednom trenutku počeo pjevati karaoke i nemam pojma što je govorio. Svi su počeli pljeskati, a onda je izašao bend u kojemu je bilo 18 mladih djevojaka. Bile su odlične, ali cjelu večer su svirale samo jednu pjesmu", ispričao je Rodman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Rodman ne skriva da je u jako dobrom odnosu s Kim Jong-unom.

Pohvale za Kima

"Ja ne sudim ljudima, znate. Ne sudim ih po boji kože niti odakle su. Svi smo mi ljudi i ne vidim kako netko može sjesti i reći da je ova osoba luđak. Vjerojatno jest, ali ja to nisam vidio. Ali vjerojatno jest’, rekao je Rodman prije tri godine u pomalo bizarnom monologu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavni košarkaš tvrdio je i kako je Kim puno toga promijenio u svoju zemlji nabolje te kako on to primjećuje svakim svojim posjetom. U toj je zemlji bio pet puta od 2013. godine. Na pitanje zašto ga Kim poziva, Rodman kaže – iz nekog razloga sam mu drag.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo