LEGENDA BUBNULA I OSTALA ŽIVA: / O’Neal šokirao američku javnost svojim nedostatkom inteligencije i znanja

Image
Foto: AFP, Craig Barritt
Image
Foto: AFP, Craig Barritt

Legendarni bivši NBA košarkaš Shaquille O’Neal izvalio je nevjerojatnu glupost i tako šokirao američku javnost svojim nedostatkom, očito, inteligencije kao i elementarnog znanja.

21.3.2017.
12:11
AFP, Craig Barritt
VOYO logo

Naime, Shaq je izjavio za američke medije kako je zemlja, pazite sad ovo, ravna ploča, kako Kolumbo nije otkrio Ameriku, a kao dokaz svojoj tvrdnji da je zemlja ravna ploča, Shaq je iznio jedan suludi detalj koji ulazi u rubriku vjerovali ili ne. Sad pazite ovo:

OPĆI KAOS NA NBA PARKETU: Igrači i suci jedva rastavili Westbrooka i Curryja

"Istina, zemlja je ravna, to je to. Slušajte, postoje tri načina manipulacije ljudskim umom - ono što ste pročitali, ono što vidite i ono što čujete. U školi nas prvo uče da je Kolumbo otkrio Ameriku, ali kad je on tamo došao, naišao je na ljude tamnije boje kože kako puše lulu mira. I što vam to onda govori? Govori da Kolumbo nije otkrio Ameriku. Ista je stvar s zemljom za koju se smatra da je okrugla. Pa kako je okrugla? Dakle, vozim se od obale do obale i meni to izgleda ravno. Vozim od Floride do Kalifornije često i to izgleda ravno. Ne idem gore-dolje pod kutom od 360 stupnjeva. I sve ono o težini, da li ste pogledali u Atlanti sve one zgrade? Hoćete kazati da je Kina ispod nas? Nije. Svijet je ravna ploča", objasnio je Shaq koji se tako uključio u raspravu koju je prije nekih mjesec dana započela zvijezda Cleveland i jedan od najboljih košarkaša lige, fantastični Kyrie Irvin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je novinar portala Iflscience.com, koji je prenio ovo razmišljanje Shaqa, napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I što onda Shaq misli, kakvog je oblika zemlja? Tko zna, možda će sljedeći dobitnik Nobelove nagrade stvarno ponosno izjaviti: 'Zemlja je ravna ploha", šaljivo piše Iflscience.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo