KRALJICA SVIH SPONZORUŠA: / Ima troje djece s trojicom muškaraca, a sada je unijela razdor u obitelj najveće engleske zvijezde

Image
Foto: Screenshot/Instagram
25.5.2016.
12:16
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Prema pisanju Daily Maila, Vardyjeva majka Lisa i očuh Phil ne dolaze na vjenčanje, baš kao ni nogometaševi djed i baka Gerald i Mavis Clewes. U čemu je problem? U budućoj gospođi Vardy čiji se životni put, najblaže rečeno, baš i ne može nazvati uzornim. Becky iza sebe ima već dva braka, nekoliko ljubavnika i troje djece s trojicom muškaraca. Jedan od njih je i Jamie Vardy s kojim ima kćer Sofiju rođenu u prosincu 2014.

'Više nemam kontakt sa sinom'

"Nesuglasice su počele od trenutka kada je gospođica Nicholson došla na scenu. Više nemam izravnog kontakta sa sinom, što je jako tužno. Dao sam mu 22 godine života i ne mogu uživati u ovom što se događa. S njim više nemam ništa i to me stvarno ljuti", priznao je očuh Phil koji je praktički odgojio Jamieja budući da ga je biološki otac napustio i prije nego što je rođen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Becky se prvi put udala s 19 godina, a supruga Marka Goddena je ostavila nakon samo šest mjeseci. No, već dva mjeseca prije razvoda imala je aferu s pop zvijezdom Peterom Andreom kojeg je upoznala u restoranu i bez problema mu dala svoj telefonski broj. Kasnije je bez okolišanja pričala o aferi i javno ismijala Andrea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad smo došli u sobu, skinuo je majicu i pokazao da ima sjajne mišiće. Mislila sam da će biti fantastičan ljubavnik. No, onda je skinuo hlače i ispao najgori ljubavnik kojeg sam imala. Imao je najmanju opremu koju sam ikada vidjela. Bila je to minijaturna kobasica", prepričala je Becky tabloidima.

'Ostavila me sa sinom i preselila se Vardyju'

Uslijedila je romansa sa šefom tvrtke za nekretnine s kojim je 2006. dobila najstariju kćer Megan. Sljedeće je godine upoznala Lukea Fostera, nogometaša niželigaša Oxford Uniteda. S njim je bila u vezi čak šest godina i dobila sina Taylora, a veza je završila nakon što je upoznala Vardyja koji je tada već bio član Leicestera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad me je napuštala, rekla mi je samo da je u vezi s Vardyjem. Nisam mogao vjerovati. Rekla mi je da je to stepenica više. Ostavila me s našim djetetom, preselila se k Vardyju, a koji tjedan kasnije je bila trudna", ispričao je Foster.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet godina mlađeg Vardyja upoznala je kad ju je angažirao kao organizatoricu vlastite rođendanske proslave. Danas Becky radi kao direktorica Vardyjeve V9 akademije koja pomaže amaterskim nogometašima, a sebe i Jamieja vidi kao nove Davida i Victoriju Beckham.

"Nismo David i Victoria, ali oni su sjajni uzori", rekla je Becky uoči vjenčanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo