Zanosna bujna američka sportska novinarka, voditeljica i prezentericaApril Rose spada u red najljepših sportskih novinarki na svijetu koja, k tome, nema problema s pokazivanjem i isticanjem svog tijela na Instagramu, odnosno pokazivanjem svojih atributa.

April Rose je rodom iz Chicaga i uređivala je tjednu emisiju magazina Maxim, "Maximum Exposure". Bila je predstavljena na naslovnici Maximovog prvog kanadskog izdanja i zauzela je 82. mjesto na Maximovoj godišnjoj listi najljepših žena na svijetu "Hot 100 za 2012". Bila je član glumačke ekipe u MTV2 emisiji s najviše ocjena u povijesti mreže, "Guy Code"'i MTV-ov' Girl Code. Nastupala je u emisijama FOX Sportsa, a vodila je i emisiju prije utakmice Chicago Bearsa na CSN-u. Zbog zamamne ljepote osvojila je srca brojnih sportskih pratitelja, koji ju obožavaju vidjeti na malim ekranima. No, na njihovu nesreću, ona se sad prebacila na radio.

Sve u svemu iza sebe ima novinarske TV reference. Ima to radno iskustvo i na radiju, trenutno joj to jako odgovara. Općenito obožava medijsku industriju, kao i društvene mreže.