JER, ONA JE 'BOMBA': / Zvijezda 'poludjela' za sestrom Kardashian

Image
Foto: Facebook: Khloe Kardashian

U NBA ligi je trenutno free-agency period kada se klubovi pojačavaju novim igračima, odnosno, kada slobodni igrači traže svoje nove poslodavce.

8.7.2015.
18:11
Facebook: Khloe Kardashian
VOYO logo

Naime, tv zvijezda je još prije napustila krilnog centra Dallas Mavericksa Lamara Odoma a završila u naručju druge zvijezde, Jamesa Hardena. Ovaj "trade" je planiran strateški, jer će sad "Kardashian tim" dobiti kojih 25 koševa više po utakmici, nego što je to bio slučaj sa Odomom koji nema tu košarkašku kvalitetu poput Hardena. Iako, Kardashian još uvijek čeka da razvod s Odomom bude i službeno riješen.

Romansa započela nakon rođendana pjevačke zvijezde

Naravno, na ovako šaljiv način američki mediji pišu o novom popularnom paru, a prema glasinama koje dolaze s "one strane Atlantika", romansa je započela nakon rođendana pjevačke zvijezde Kanye West u lipnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=khloekardashian

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Daily Beast je potvrdio kako je bek šuter Houston Rocketsa viđen s Kardashian u jednom restoranu u Las Vegasu kao i na koncertu američkog R&B pjevača Chrisa Browna.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Hardenova bivša djevojka Trina je, kada je čula vijest da se Harden i Khloe Kardashian viđaju, putem Twittera napisala ne baš lijepe komentare o Kardashian. Očito je ljubomora napravila svoje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=khloekardashian

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo