JEDAN JE DETALJ S FIFINE DODJELE NAGRADA ODJEKNUO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: / Je li moguće da ga Luka Modrić još uvijek koristi?

Image
Foto: AFP

'Nemojte se ubiti kako biste impresionirali nekoga'

26.9.2018.
9:44
AFP
VOYO logo

Jedna situacija s ceremonije dodjela Fifinih nagrada najboljima u tekućoj godini, koja je u ponedjeljak navečer održana u Londonu, odjeknula je na društvenim mrežama. Naime, fotoobjektivi medija uhvatili su najboljeg igrača svijeta u 2018. godini Luku Modrića kako razgovara na mobitel.

Ono što je izazvalo pozornost je to što Luka još uvijek koristi iPhone 5s, stari model popularnog mobilnog telefona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FIFINA NAGRADA MODRIĆU NALJUTILA PORTUGALCE: ‘Hrvati ne poštuju Ronalda, pišu kako je njegov ego veći od klase koju ima’

Zarađuje jako dobro kao profesionalni nogometaš

Ne moramo posebno napominjati kako se radi o čovjeku koji zarađuje jako dobro kao profesionalni nogometaš, a u današnje vrijeme većina nogometaša ima najskupocjenije i najnovije modele mobitela, automobila, uživaju u luksuzu koji im današnji život, današnje vrijeme nudi. No, ne i Luka...

"Braćo i sestre, najbolji igrač u tekućoj godini prema izboru Fife, Luka Modrić, još uvijek koristi iPhone 5s. Nemojte se ubiti kako biste impresionirali nekoga", napisao je na Twitteru jedan nogometni pratitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neke djevojčice koje još nisu završile osnovnu školu traže svoje roditelje da im kupe iphone 7'

Drugi se nadovezao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najverojatniji osvajač i Zlatne lopte, trostruki uzastopni osvajač Lige prvaka, finalist SP-a i osvajač Fifine nagrade za najboljeg nogometaša svijeta u 2018. godini Luka Modrić još uvijek koristi iPhone 5s. A neke djevojčice koje još nisu završile osnovnu školu traže svoje roditelje da im kupe iphone 7".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo