Play ponuda

JE LI IKAD ITKO OVAKO UVRIJEDIO NEYMARA? / 'Kroz karijeru sam manje puta pala na ledu nego Neymar u 90 minuta'

Image
Foto: AFP

Bivša svjetska i europska prvakinja ne voli ono što Neymar radi

5.12.2018.
11:45
AFP
Play ponuda

Svjetsko i europsko zlata oko vrata je stavila ruska natjecateljica u umjetničkom klizanju Elizaveta Tuktamiševa 2015. godine. Jasno je da iza svega stoji mukotrpan rad, nebrojeni padovi na ledu tijekom uvježbavanja koreografija kojima će iskazati dominaciju, pa je onda i dodatno omalovažavajuće kad njena jedna izjava 'spusti' ponajboljeg nogometaša današnjice Neymara.

Brazilski napadač Paris Saint-Germaina često biva prozivan zbog teatralnih padova tijekom utakmica pa je tako za vrijeme Svjetsko prvenstva trajalo pravo malo natjecanje korisnika Twittera u tome tko će bolje naglasiti njegova koturanja na travi. Iste prilike Neymar nudi onima koji ga ne vole i na klupskoj razini, a mnogi su podigla glas protiv njega za vrijeme nedavne utakmice u Ligi prvaka u kojoj je njegov Paris Saint-Germain nadvisio Liverpool 2-1.

Poput mesara

Menadžer Liverpoolove momčadi Jürgen Klopp izjavio je poslije utakmice da su njegovi nogometaši zbog Neymarovih padova 'izgledali poput mesara'. Na viđeno u toj utakmici osvrnula se putem Twittera i ruska klizačica, a njena se objava posljednjih dana dijeli među onima koji Neymara ne vole.

"Baš sam gledala PSG-Liverpool. Kroz karijeru sam manje puta pala na ledu nego Neymar u 90 minuta", napisala je tada.

Play ponuda
Play ponuda