Play ponuda

ON TVRDI SUPROTNO / Je li najbogatiji sportaš na svijetu spao na 'prosjački štap'? 'Nema love, potrošio je sve što ima na žene'

Image
Foto: Profimedia

Špekulira se kako je Money Mayweather ostao bez 'moneyja'

23.6.2022.
19:03
Profimedia
Play ponuda

Floyd Mayweather Junior jedan je od najpopularnijih boksača u povijesti te je apsolutni prvak i vladar nižih kategorija. Nadimak mu je 'Money', što ne čudi jer se njegova zarad procjenjuje na 460 milijuna dolara.

Image
PJACA PRED ODLASKOM /

Najskuplji je dinamovac u povijesti, a nakon dugogodišnjeg seljakanja ističe mu ugovor s velikanom: Koje su opcije?

Image
PJACA PRED ODLASKOM /

Najskuplji je dinamovac u povijesti, a nakon dugogodišnjeg seljakanja ističe mu ugovor s velikanom: Koje su opcije?

Mayweather se umirovio 2017. godine, kada je svladao Conora McGregora i upisao svoju jubilarnu 50. pobjedu u karijeri u isto toliko mečeva. Od tada je odradio nekoliko ekshibicijskih mečeva, među kojima je i onaj protiv Logana Paula.

U karijeri je bio prvak po WBC-u u superperolakoj, lakoj i superlakoj kategoriji te prvak IBF-a u velter kategoriji, u kojoj je dominirao i u WBC-u i WBO-u. Prema WBA-u je bio prvak supervelter kategorije i lake srednje kategorije, rok je prema WBC-u osvajao istu kategoriju.

shimmer fallback
shimmer fallback

'Sve je potrošio na žene'

Mayweather se voli hvaliti svojim bogatstvom na društvenim mrežama. Kupovao je satove od 18 milijuna dolara, posjeduje nevjerojatnu kolekciju automobila, kao i jahti. Usprkos svemu, brat Logana s kojim se borio Mayweather, Jake Paul tvrdi da je Floyd "švorc".

"Floyd Mayweather je švorc. To stalno govorim i stojim iza toga. Vjerojatno je potrošio sav novac na djevojke kojima masno plaća samo da budu oko njega", rekao je Paul.

Smatra se da je tijekom svoje karijere Mayweather zaradio preko milijardu dolara te ovo nije prvi put da se piše kako je popularni boksač ostao bez novaca. Zbog toga često i sudjeluje na ekshibicijskim mečevima. Jesu li u pitanju samo provokacije Paula ili je nešto ozbiljnije za sada nije jasno. Zna se samo da Floyd tvrdi kako zarađuje 300 milijuna dolara mjesečno. Tko laže, znaju samo njih dvojica.

Play ponuda
Play ponuda