Crni 'terminator' / Engleska zvijezda pozirala s ultimativnim psom vrijednim skoro 30 000 eura

Image
Foto: Instagram

Jack Grealish pozirao s Belgijskim ovčarom vrijednim skoro 30 000 eura

9.2.2024.
12:49
Instagram
VOYO logo

Jack Grealish, engleska nogometna zvijezda, pohvalila se sa svojim novim članom obitelji, "ultimativnim" psom - Belgijskim malinoisom iliti - Belgijskim ovčarom - vrijednim 29.270 eura u "demonstraciji snage" nakon provale koju je imao.

Image
Veliko pojačanje /

Igrač od 100 milijuna funti: Jack Grealish i službeno novi igrač Manchester Cityja

Image
Veliko pojačanje /

Igrač od 100 milijuna funti: Jack Grealish i službeno novi igrač Manchester Cityja

Uz Belgijskiog ovčara crne boje, Grealish je pozirao s još jednim najboljim prijateljem - Cockapoo Skyeom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grealish ih obožava, totalno je lud za psima, najboljim, najodonijim i najhumanijim bićima na svijetu...

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Moje bebice", napisao je Jack Grealish pokraj fotografije na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najčitanijih britanskih tabloida The Sun piše kako je Jack Grealish, lijevo krilo Manchester Cityja, u biti, sa svojim novim Belgijskim ovćarom, pokazao svoju novu snagu, psa koji će ga štiti i biti mu kućni ljubimac, prijatelj, član obitelji. Radi se o specijalnom K9 psu - terminatoru među psima.

Zbog mogućnosti, obuke koju je prošao... ima takva sad dva... rijetko kad ili skoro nikako ne griješi kad mu se davaju naredbe, naravno one koje zna i može provesti u djelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatnih je reakcija, brzine, mogućnosti, ali ono što posebno upada u centar zanimanja je ta savršena sinergija i balans službenog-security pas i mazi, obiteljski, umiljati pas. Belgijski ovčari su zahtjevni, ali odani i privrženi vlasniku i obitelji do krajnjih granica. Belgijaner bi za vlasnika, svoju obitelj, dao život bez razmišljanja, s pravovremenom reakcijom...

Image
Foto: Profimedia
Image
Image

Jack i zaručnica Sasha Attwood bili su meta napada bande na Boxing Day (Štefanje - 26. prosinca) dok je on igrao u gostima za Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jack i Sasha Attwood izgubili su u toj provali epskih razmjera milijun funti dragulja kada je profesionalna banda upala u njegovu vilu na Boxing Day dok je on igrao u gostima za Manchester City.

Prošle je godine od zaštitarske tvrtke Chaperone K9 kupio čak dva belgijska Malinoisa - psa terminatora, jer nije osjećao sigurno. Policija tek treba uhvatiti bandu koja je okrenula njegovu luksuznu kuću u Cheshireu dok je, pomalo nevjerojatno, ali istinito, deset članova obitelji gledalo Jackov meč na TV-u, navodi engleska novinarka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Izvor je za The Sun rekao:

“Jack i njegova obitelj ostali su traumatizirani nakon racije, ali neće dopustiti da ih porazi. Jack i Sasha su se upravo doselili i raduju se što će ondje graditi život. Teško im je znajući da krivci još nisu uhvaćeni i da se možda nikada neće suočiti s pravdom, ali drže glavu gore. I osiguravaju se. Psi su njihova zaštita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova objava je prikaz snage - i za njega i za njegove fanove."

Jack i ljubav mu iz djetinjstva Sasha uselili su se samo pet dana prije provale nakon što su završili renoviranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Imanje, koje uključuje heliodrom, teniski teren, igrališta za nogomet i kriket u punoj veličini i jezero, nalazi se unutar bogatog "Zlatnog trokuta" Cheshirea, gdje je niz nogometaša bio meta uigranih i obućenih provalnika, kao iz filma. U vilu Paula Pogbe upali su lopovi u ožujku 2022., koju su provalili dok su njegova djeca spavala na katu dok je on igrao na Old Traffordu.

Iste godine supruga Victora Lindelofa iz Manchester Uniteda bila je prisiljena zaključati se u sobu s njihovo dvoje djece nakon što su uljezi upali dok je on igrao u gostima. Na meti su i Riyad Mahrez, Tahith Chong i Jesse Lingard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo