IZBORNIK DALIĆ UDARIO PO KREATORIMA LAŽNIH VIJESTI: / 'Ja sam izbornik Hrvatske koju volim, a oni brutalno lažu!'

Image
Foto: AFP

Prvi čovjek hrvatske reprezentacije oglasio se zbog lažnih vijesti

12.10.2018.
10:05
AFP
VOYO logo

Izbornik Hrvatske tvrdi kako je ponovno žrtva podmetanja lažnih vijesti. Mnoge lažne izjave pripisivane su mu tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji kada je zbog sjajnog rezultata Vatrenih postao globalno popularan, ali sada je tema ipak na manjoj razini, radio se o izborima u BiH.

Dalić je za Klix.ba poručio da nikada nije davao izjave o izboru Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH. Podjestimo, izbor Komšića izazvao je burne reakcije u BiH zbog toga što je isti izglasan većinski od Bošanjaka pa se Hrvati osjećaju gubitnicima tih izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Soči: Dalić i Šuker dočekali predsjednicu Grabar-Kitarović Soči: Dalić i Šuker dočekali predsjednicu Grabar-Kitarović 07.07.2018., Soci, Rusija - Izbornik Zlatko Dalic i predsjednik HNS-a Davor Suker docekali su predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarovic ispred ulaza u Radisson Blu Resort & Congress Centar hotel gdje je smjestena hrvatska nogometna reprezentacija.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Šokiran lažima

"Politika me ne zanima i šokiran sam kako se ljudi služe lažima te izmišljaju izjave kako bi iskoristili moju popularnost i utjecaj. Izbore u Bosni i Hercegovini nisam ni pratio i ne razumijem zašto je nekome potrebno da ovako brutalno laže." rekao je Dalić pa dodao:

"Ja sam izbornik Hrvatske koju volim i nemam potrebe dokazivati da sam rođen u BiH, koju također isto tako s ponosom volim i poštujem. Neshvatljivo mi je da se netko služi ovakvim neistinama o kojima sam i ja vrlo brzo dobio informacije. Mogu samo reći da se uskoro vidimo u Sarajevu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo