NAJLJEPŠA PODRŠKA / Pogledajte što je atraktivna Izabel radila na tribinama dok su se njezin Mateo i društvo preznojavali na travnjaku

Image
Foto: Screenshot

Veznjaku je čestitao i izbornik Zlatko Dalić

30.5.2021.
14:57
Screenshot
VOYO logo

U trećem engleskom finalu Lige prvaka Chelsea je s 1-0 nadigrao Manchester City i drugi je put u povijesti osvojio naslov u dvoboju odigranom u Portu pred 16.500 gledatelja na stadionu Dragao.

Strijelac pobjedničkog pogotka bio je 21-godišnji njemački napadač Kai Havertz na asistenciju Masona Mounta, kojeg je u 80. minuti dvoboja zamijenio hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, koji je po četvrti put u momčadi europskog prvaka, ali je prvi put nastupio u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČUDNE LI PROSLAVE NASLOVA /

Pogledajte kakvu je neobičnu sliku Kovačić objavio s peharom Lige prvaka

Image
ČUDNE LI PROSLAVE NASLOVA /

Pogledajte kakvu je neobičnu sliku Kovačić objavio s peharom Lige prvaka

U 80. minuti Vatreni je dočekao svoje prve minute u finalu Lige prvaka. Tri naslova s Real Madridom osvojio je kao igrač s klupe ili s tribina, a sada je dobio priliku dati svoj doprinos. Zamijenio je Masona Mounta koji ima barem 50 posto zasluge za pogodak kojim je Havertz donio prednost, a kasnije će se pokazati i trofej Chelseaju.

Navijala na tribinama

I dok se on znojio na travnjaku njegova supruga Izabel Kovačić navijala je za Chelsea s tribina te je bila glasna podrška hrvatskom veznjaku čime se pohvalila i na svom Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić također je čestitao je Kovačiću na četvrtom naslovu pobjednika Lige prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izuzetno mi je drago što se nastavlja naša tradicija da tijekom ovih okupljanja na kraju sezone imamo tortu za pobjednika Lige prvaka. Zaista je krasan podatak da devetu godinu zaredom imamo pobjednika najjačeg klupskog natjecanja na svijetu, jer je to dokaz velike vrijednosti hrvatskog nogometa i naših igrača", izjavio je Dalić za službeni internetski portal HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inspiracija za Euro

"Čestitke od srca Mateu, svima nam je jako drago zbog njega. Ovo mu je četvrta Liga prvaka, ali je prvi puta zaigrao u finalu i zato će mu sigurno biti posebna. Zbog ozljede očito nije bio u punom natjecateljskom ritmu da bi startao, no, sigurno ima velike zasluge za ovaj uspjeh s obzirom na igre kroz cijelu sezonu. Ovaj trofej će mu vjerujem biti odlična inspiracija da s Hrvatskom odigra pravi EURO i veselimo se dočekati ga pljeskom kada nam se uskoro pridruži", poručio je Dalić, koji jedva čeka da se veznjak priključi pripremama za Euro 2020.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo