Zapalio je internet / Ivan Rakitić uživa u oazi bogatih, a jednom objavom oduševio Hrvate: 'Fulao si karijeru'

Image

Podsjetimo, Ivan Rakitić se, po odlasku iz Barcelone, vratio u klub gdje uživa status legende – Sevillu. Sa Andalužanima ima još dvije godine ugovora te je izgledno da će tamo i završiti karijeru

29.6.2022.
8:47
VOYO logo

Legendarni Ivan Rakitić nakon naporne sezone u Sevilli uživa u zasluženom godišnjem odmoru s obitelji. Raketa je za razliku od Modrića koji se odmara u Italiji, odlučio izabrati nešto dalju destinaciju. Slavni veznjak se odmara u oazi bogatih i slavnih – Dubaiju.
Rakitića na Instagramu prati preko 17 milijuna ljudi, a on često dijeli detalje iz svog života s njima. Tako je ovog puta podijelio detalj plaže. Pokazao je da nije samo vješt nogometaš već da se u njemu krije i umjetnički talent. Na pijesku je iscrtao hrvatsku zastavu s grbom, a pored njega i grb nogometnog kluba Sevilla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj Raketin potez oduševio je njegove hrvatske i španjolske pratitelje pa su mu u komentarima pisali hvalospjeve. "Fulao si karijeru, kakav umjetnik, svaka čast", napisao je jedan od hrvatskih navijača, a mnogi su se s njim i složili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ivan Rakitić se, po odlasku iz Barcelone, vratio u klub gdje uživa status legende – Sevillu. Sa Andalužanima ima još dvije godine ugovora te je izgledno da će tamo i završiti karijeru. Za Vatrene je odigrao čak 106 utakmica, a bio je jedan od ključnih igrača u osvajanju srebra na Svjetskom nakon kojeg se povukao u reprezentativnu mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo