INSPEKTORI UŠLI U TAJNU APLIKACIJU VELJE NEVOLJE: / Našli svakakve strahote; 'Oni su više navijači, huligani, nisu profesionalci'

Image

Inspektori ušli u zaštićenu aplikaciju kojom se koristila ekipa Velje Nevolje

4.3.2021.
8:50
VOYO logo

Svakim danom u srpskim medijima izlaze nova saznanja o kriminalnoj organizaciji Veljka Belivuka, koja se do pada digla do te razine da je prijetilo da poprimi obrise veće i od Zemunskog klana, prema tvrdnjama tamošnjih medija.

Vladao Grobarima i beogradskim podzemljem

Belivuk poznat i kao Velja Nevolja sa svojim je klanom bliskom crnogorskom kavačkom klanu vladao beogradskim podzemljem, ali i navijačkom grupom Grobari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SPLITSKI PLAĆENICI ZAPOČELI RAT MEĐU GROBARIMA: /

'Demolirali su ih i pobunu ugušili u krvi, 'iz principa'

Image
SPLITSKI PLAĆENICI ZAPOČELI RAT MEĐU GROBARIMA: /

'Demolirali su ih i pobunu ugušili u krvi, 'iz principa'

Nakon što je prevlast još ranije uzeo zajedno sa svojim kasnije ubijenim prijateljem Aleksandrom Stankovićem, kasnije je stvorio ekipu Principi, bivši Janjičari. Uveo je apsolutnu strahovladu, ne samo u samoj navijačkoj grupi i na tribini Jug, ne nego i u klubu. Naime, srpski mediji pisali su kako je Belivuk bio strah i trepet u FK Partizan, službeno i zaposlen u klubu na plaći od 5000 eura u srpskim dinarima. Klub je to demantirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mondo.rs piše kako su nova saznanja ta da su inspektori beogradske policije uspjeli ući u zaštićenu aplikaciju, gdje su pronašli jezive snimke i fotografije zlodjela uhapšenih mafijaša.

"Beogradska policija došla je do monstruoznih snimaka i fotografija na kojima mafijaši iz klana Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, navodno kolju ljude, obezglavljuju ih i onda ih režu i na komade", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojni tragovi i šlampavo obavljen posao

Inspektori koji mjesecima rade istragu protiv ove kriminalne organizacije uspjeli su ući u zaštićenu aplikaciju koja je mafijašima služila kao glavno komunikacijsko sredstvo i tamo su navodno pronašli jezive snimke i fotografije.

Pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka koja je posljednjih godina preuzela primat u beogradskom podzemlju, komunicirali su isključivo putem šifrirane aplikacije. Može se, stoga, pretpostaviti kako je ekipa Veljka Belivuka koristila tu aplikaciju i za svoje dogovore i tko zna što i na navijačkoj sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek se čekaju informacije što se dogodilo s Goranom Veličkovićem Goksijem.

Tragovi krvi, međutim, prema neslužbenim informacijama iz srpskih medija otkriveni su u vikendicama koje je Velja Nevolja koristio. Na pojedinim lokacijama pronađeno je oružje, snajperi, ali i ogromne količine novca. Također, prema neslužbenim informacijama, u jednom bunaru na imanju u blizini Belivukovog u Ripnju pronađeni ostaci ljudske glave. Ostaci su poslani na vještačenje, a sumnja se da pripada upravo navijaču Partizana Goranu Veličkoviću Goksiju koji je nestao bez traga početkom kolovoza prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon uhićenja Belivukove grupe i otkrivanja njihovih zastrašujućih načina i metoda obračunavanja sa suparnicima, ne samo u krim miljeu nego i u onom navijačkom, sumnja se kako je Goran Veličković Goksi mučki ubijen.

'Ekipa Velje Nevolje je više ekipa huligana i navijača'

Najviše tragova koji ukazuju na mučenja, a kako se sumnja i ubojstva, pronađeno je u kući strave, opasane visokom betonskom ogradom, u Ritopeku. U ovoj kući na zemlji su pronađeni i tragovi spaljivanja…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši šef beogradske policije Marko Nicović istakao je prethodno da su se kriminalci Velje Nevolje služili kolumbijskim i meksičkim metodama i praksom dugom 20 godina, ali da ipak nisu obučeni profesionalci...

"Ekipa Velje Nevolje je više ekipa huligana i navijača, koji sigurno imaju hrabrosti, ali nemaju pažljive i osmišljene strategije. Ipak su oni ulični kriminalci, nisu obučeni profesionalci. Zato nije čudo što je toliko nasilja bilo, što je ostalo dosta tragova i što su im ubojstva bila na taj način obavljana", rekao je Nicović nedavno za Mondo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo