TKO BI REKAO / Ikona HNL-a Veldin Karić otkrio svoju neobičnu strast: 'Imam ih više nego žena, evo i sad imam dva u torbici'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Karić nije bio samo vrhunski napadač već i osebujna ličnost koju su navijači voljeli, odnosno koju navijači i danas vole. Vratio se u fokus javnosti igravši u poznim godinama u raznim niželigašima, onako za dušu

17.5.2022.
17:35
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Veldin Karić legendarna je ličnost romantičnih dana HNL-a, a u sjećanju je ljubitelja domaćeg nogometa ostao urezan zbog neumoljivih napadačkih sposobnosti i prepoznatljive čupave fudbalerke koja mu je krasila glavu.

Nosio je dres Dinama, Intera, Marsonije i mnogih drugih klubova no najdublji trag je ostavio u Varteksu za koji je odigrao 134 utakmice i zabio 53 pogotka. Upisao je Karić i tri nastupa za Vatrene početkom 2000-ih, a sreću je 1996. i 1997. okušao i u inozemstvu igravši za Torino i Lugano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No Karić nije bio samo vrhunski napadač već i osebujna ličnost koju su navijači voljeli, odnosno koju navijači i danas vole. Vratio se u fokus javnosti igravši u poznim godinama u raznim niželigašima, onako za dušu.

Image
Povratak u Varteks /

Veldin Karić ostvario transfer ljeta: Provjerili smo u kakvoj je formi

Image
Povratak u Varteks /

Veldin Karić ostvario transfer ljeta: Provjerili smo u kakvoj je formi

Neobična strast velikog Veldina

Upravo zbog toga je i rado viđen gost u raznim podcastima. Tako je legendarni Karić prije par dana gostovao u podcastu Inkubator kod Ivone Hemen. Bilo je priče o nogometnim temama, ali je Veldin otkrio i jednu svoju veliku strast nevezanu za zelene travnjake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priča se da si u mlađim danima u Varaždinu imao po nekoliko parfema u autu i da si zavodio komade, je li to istina", upitala ga je novinarka na što se Karić nasmijao i odmahnuo rukom.

"Ma joj, to… parfema imam. I sad imam u torbici dva parfema. Ja ih imam, jednostavno ih imam. Ne znam. Imam ih više nego žena…ja kad odem u parfumeriju kupim po tri, četiri komada. Jednostavno ih volim. A da sam zavodio, to nije, to lažu", uz smijeh je rekao Karić.
Nije priča tu stala. Nakon toga je novinarka konstatirala da je u Varaždinu bio zvijezda, nogometna ikona te ga je pitala prepoznaju li ga ljudi i danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam bio zvijezda samo ja. Bilo nas je više. Znate, ja sam čovjek od naroda. Volio sam se družiti, sa svakim sjednem, popijem bilo to staro ili mlado. Danas neki stariji čovjek hoće razgovarati, a ovaj ga otkanta. Ja nikad nisam bio takav. Popričaš 5, 10 minuta. Meni neće život zbog tog propasti. Otkad sam bio u Varaždinu pa do sad, ja sam uvijek isti i takav ću ostati. Tako ću i svoju djecu odgajati", zaključio je Veldin Karić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo