IKONA BIH NOGOMETA: / 'Hvala ti moj Beograde, a ti 'BiH politiko' diči se idiotizmom'

Image

'Hvala ti moj Beograde od srca jer si dao šansu mojoj majci i sestri da se cijepe'

27.3.2021.
12:09
VOYO logo

Bivši legendarni bosanskohercegovački nogometaš Sergej Barbarez na Twitteru je prozvao vladu svoje zemlje zbog strašne krize s koronavirusom.

Barbarezova sestra i majka cijepile su se protiv koronavirusa u Srbiji

Sve o koronavirusu u Hrvatskoj i svijetu čitajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barbarezova sestra i majka cijepile su se protiv koronavirusa u Srbiji, a bivši nogometaš ugledne njemačke Bundeslige, u kojoj je branio boje Hannovera, Herthe, Borussije, HSV-a i Leverkusena, Srbiji je iskreno i zahvalio na tome. U svojoj Twitter objavi ističe kako zahvaljuje Beogradu od srca, jer je dao šansu njegovoj majci i sestri da se cijepe protiv korone.

"Hvala ti moj Beograde od srca jer si dao šansu mojoj majci i sestri da se cijepe, samim tim i šansu za boljim životom. A tebi 'BiH politiko', da vas pojedinačno ne nabrajam, jer niste ni to zaslužili, diči se i dalje svojim idiotizmom i neznanjem", stoji u objavi Barbareza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loša situacija u BiH

Bosna i Hercegovina u katastrofalnom je stanju po pitanju širenja virusa na koji je pozitivno gotovo 30 posto testiranih i bolnice su zakrčene, tamošnji bolnički sustav je pred kapitulacijom, iako se hrabro drži. Tamošnji mediji pišu kako prijeti da Sarajevo postane novi Bergamo. Vlada te zemlje još nije počela sa sustavnim cijepljenjem, a neki njezini građani to su učinili u susjednoj Srbiji, u kojoj je procijepljeno gotovo 20 posto stanovništva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oslobođenje javlja kako je u Beogradu započelo cijepljenje privrednika iz BiH i kako se prijavilo više od 4000 vlasnika i zaposlenika kompanija.

Uspješna karijera

Za spomenuti kako je Sergej Barbarez bio najbolji strijelac njemačke Bundeslige u sezoni 2000./2001. sa 22 pogodaka, nogometaš godine u BiH - 2001.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvojio je Barbarez i njemački DFB Ligakup sa HSV-om 2003., kao i Intertoto Kup s HSV-om 2005. godine, kad je proglašen i za najboljeg sportaša Bosne i Hercegovine. Dvije godine prije toga po drugi puta je izabran za nogomtaša godine. Ulica u Mostaru, gradu gdje je rođen, gdje je odrastao i započeo svoju karijeru u Veležu 1989., dobila ime po njemu 2005. godine Sa 330 odigrane utakmice postao je strani igrač s najviše nastupa u Bundesligi 2008.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo