IDIOTARIJA GODINE: / Đokovićev trijumf slavio pucanjem iz kalašnjikova u društvu djeteta

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Nepoznati muškarac iz Bileća u Bosni i Hercegovini nedjeljni je trijumf Novaka Đokovića na Roland Garrosu proslavio pucnjevima iz kalašnjikova.

6.6.2016.
10:19
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Srpski tenisač u nedjelju je u finalu na pariškoj zemlji svladao Andyja Murrayja s 3-6, 6-1, 6-2, 6-4 i osvojio jedini Grand Slam turnir koji mu je dosad nedostajao u kolekciji. Ujedno je postao i prvi tenisač nakon 1969. i Roda Lavera koji je osvojio četiri Grand Slama zaredom, doduše ne u istoj godini. S 12 Grand Slam naslova u karijeri Đoković je sve bliže rekorderu Rogeru Federeru (17).

Drugi pucao iz lovačke puške

Jednog je njegovog obožavatelja iz BiH Đokovićev naslov toliko uzbudio da je uzeo u ruke jurišnu pušku AK-47, poznatu i kao kalašnjikov, izašao na ulicu i zapucao. U maloumnom potezu mu se pridružio još jedan nepoznati muškarac koji je zapucao iz lovačke puške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci koju je objavio na YouTubeu vidi se i dijete koje je s muškarcem gledalo meč pred televizorom, tako da pucnjava iz oružja koje ilegalno ima u posjedu postaje još strašnija. Ostaje nada da će nakon objave videa reagirati policija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo