DESET GODINA KASNIJE /

Sjećate se skupljačice loptica za kojom je odlijepio Rafa? Ovako izgleda danas

Image
Foto: SCREENSHOT/YOUTUBE
11.10.2024.
12:34
SCREENSHOT/YOUTUBE
VOYO logo

Rafael Nadal glavna je tema ovih dana. Teniska ikona odlučila je reći zbogom tenisu, a nakon njegove obavijesti nizale su se brojne reakcije. I dok za Rafu znamo gdje je završio, mnogi se pitaju gdje je djevojka koju je nekada Nadal gutao očima.

Bila je to naime smiješna epizoda prije deset godina kada se Nadal zagledao u mladu djevojku koja je tada bila skupljačica lopti. Video je odmah postao hit, a djevojka je uzela titulu 'najljepše skupljačice loptica na svijetu'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas to više nije djevojka, već udana žena i majka dvoje djece. Njezino je ime Fernanda Maia Carelli, a danas je uspješna brazilska sportska novinarka. Radila je kao komentatorica na radijskoj stanici Mix Fm, a trenutačno je televizijska voditeljica u sportskom programu SBT Esporte Rio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carelli je velika navijačica brazilskoga Botafoga zbog čega je već sedam godina najavljivačica na stadionu omiljenog joj kluba. Angažirala su je još i dva brazilska velikana, Flamengo i Fluminense.

"Taj posao radim tri godine. Svakog vikenda sam na stadionu. Ne samo na utakmicama Botafoga nego i Flamenga i Fluminensea zato što je Maracanã. No, Botafogo je meni u srcu, najviše od svih", rekla je prije nekoliko godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Josip Tadić u novom podcastu Net.hr-a otkrio istinu o onom ludom izlasku s Mandžom u Odžaku, koji je odjeknuo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo