Došao je kraj / Nakon 20 godina gasi se turnir Četiri kafića na kojem su nastupale razne nogometne ikone

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Između ostalog na turniru su nastupali igrači poput Dade Prše, Ivice Olića, Nike Kranjčara, Ivana Rakitića je došao do svog kraja

17.11.2022.
12:42
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Turnir Četiri kafića je oduvijek bio poseban po tome što bi okupio velike nogometne zvijezde i imena u kojima bi gledatelji mogli uživati, a osim poteza, dobrih igrača i dobre zabave - turnir je bio humanitarnog karaktera zbog čega je uspio prikupiti oko četiri milijuna kuna.

Image
BIVŠI VATRENI /

Rakitić će biti u ulozi navijača na SP-u: 'Nadam se da će Hrvatska daleko dogurati'

Image
BIVŠI VATRENI /

Rakitić će biti u ulozi navijača na SP-u: 'Nadam se da će Hrvatska daleko dogurati'

Između ostalog na turniru na kojem su nastupali igrači poput Dade Prše, Ivice Olića, Nike Kranjčara, Ivana Rakitića je došao do svog kraja. Na prošlom izdanju je najveća zvijezda bio Marko Livaja, a jubilarno 20. i posljednje natjecanje će se održati 27. prosinca ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne može trajati vječno

"Moralo je jednog dana i do toga doći. Previše emocija. Sinoć nisam spavao. Ovaj turnir je meni dao ime i prezime. Žao mi je što je do ovoga došlo, ali stigli smo do vrhunca. Dalje od toga nismo mogli", pojasnio je organizator Damir Karaman.

"Osjetili smo da je trenutak da se ova lijepa priča završi. Do sada je nastupilo 409 različitih igrača, a sve je počelo slučajno, spontano iz zafrkancije, našu mladost, ljubav, privrženost Hajduku i sportu, iz te zafrkancije je izašlo nešto lijepo i veliko, neizbrisiv trag ostaje za cijeli život", poručio je Ivica Mornar. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove godine nastupit će Kauri, Antique bar, Vivas, Camel, a uz Antique bar će biti restoran Duje. Ove godine slavlje neće biti u objektu pobjednika, već ćemo napraviti zajednički party. Hvala svima koji su dolazili kroz 20 godina po snijegu, buri... Pogotovo mom kumu Ivanu Rakitiću, dolazio je dosta puta", kaže Bralić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo