[FOTO, VIDEO] POSLIJE TUČNJAVE BOYSA I GROBARA OSTALE KRVAVE PALICE I LETVE: / No, jedan detalj najbolje govori o brutalnosti sukoba

Image
Foto: PU Vukovarsko-srijemska

Na poprištu sukoba BBB-ovaca i Grobara i dan kasnije krvave palice i letve

20.6.2020.
7:00
PU Vukovarsko-srijemska
VOYO logo

Sukob Bad Blue Boysa i Grobara u Vukovaru i dalje je jedna od glavnih tema hrvatskih medija. Dan poslije makljaže u kojoj je ozlijeđeno sedam osoba, policija vukovarsko-srijemske županije je na svom web izdanju u petak donijela fotografije i pokazala kako izgleda mjesto na kojem se odvijao sukob koji je odjeknuo Hrvatskom i Srbijom...

BRUTALNA TUČNJAVA BAD BLUE BOYSA I TORCIDE U MOSTARU: Jedan torcidaš teško ozlijeđen; Pronašli ga kako leži na tlu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POLICIJA IZNIJELA NOVE DETALJE MAKLJAŽE BOYSA I GROBARA: /

'Poznajemo identitet još nekolicine navijača, brzo smo spriječili eskalaciju'

Image
POLICIJA IZNIJELA NOVE DETALJE MAKLJAŽE BOYSA I GROBARA: /

'Poznajemo identitet još nekolicine navijača, brzo smo spriječili eskalaciju'

Image
Image

Policija privela 18 osoba životne dobi od 18 do 46 godina

Pa su tako iz prekjučerašnje tučnjave na mjestu događaja i dan kasnije bile krvave palice i letve, a može se vidjeti i jedna slomljena teleskopska palica, što najbolje govori o jačini tučnjave, kao i o brutalnosti...

Inače, PU vukovarsko-srijemska obavijestila je da se sukobilo oko 20 pripadnika neformalnih navijačkih skupina, te da su vrlo brzo i "energično" priveli 18 osoba životne dobi od 18 do 46 godina, nad kojima će se provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela sudjelovanje u tučnjavi iz čl. 122. Kaznenog zakona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U blizini ugostiteljskog objekta u ulici Vijenac Kneza Branimira u Vukovaru, 18. lipnja 2020. godine oko 19 sati sukobilo se više pripadnika suprotstavljenih navijačkih skupina BBB i Grobari.

Poznajemo identitet još nekolicine navijača koji su pobjegli sa mjesta događaja te je u tijeku njihovo pronalaženje i privođenje. U sukobu je ozlijeđeno sedam sudionika tučnjave kojima je liječnička pomoć pružena u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

'Spriječili smo moguću eskalaciju sukoba'

Policijski službenici su brzo i učinkovito reagirali i spriječili moguću eskalaciju sukoba jer su u posljednjem periodu s većim brojem pripadnika policije preventivno opservirali Vukovar i Borovo, upravo pretpostavljajući da bi moglo doći do sukobljavanja navijačkih skupina motiviranih suprotnim opredjeljenjima", stoji u policijskom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za spomenuti kako je tučnjavi Boysa i Grobara sudjelovao raniji verbalni napad više navijača Partizana na jednog pripadnika vukovarskih Boysa, koji se u tom trenutku šetao s djetetom i suprugom.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo