[FOTO] ŠTO SU TO NAPRAVILI BECKHAMU? / Krajem devedesetih pokušali predvidjeti kako će izgledati 2020. godine. Ovo je živi užas

Image
Foto: AFP, JUSTIN TALLIS

Magazin FourFourTwo je 1998. godine pokušao predvidjeti kako će Becks izgledati 2020. godine

1.1.2020.
17:21
AFP, JUSTIN TALLIS
VOYO logo

Legendarni engleski nogometaš David Beckham (44) jedan je od rijetkih nogometaša koji dugo godina nakon završetka karijere uživa gotovo istu popularnost kao što ju je uživao i kada je igrao.

I dalje je Becks seks-simbol, još uvijek je trendsetter, slijede ga milijuni ljudi na društvenim mrežama, ambasador je UNICEF-a, sudjeluje u humanitarnim akcijama, a odnedavno na čelu nogometnog kluba Inter Miami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednako je Beckham popularan danas kao što je bio i devedesetih godina prošlog stoljeća, a tada se dogodilo nešto poprilično zanimljivo. Naime, magazin FourFourTwo je 1998. godine pokušao predvidjeti kako će Becks izgledati 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Photoshopirali su mu lice tada pokušali ga postarati, ali bio je to totalni promašaj. Beckham je danas na pragu pedesetih, a izgleda kao model, no FFT ga je zamislio malo drugačije. Nemojte se prepasti kada vidite što su mu napravili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo