[FOTO] NBA ZVIJEZDA UPALA U PROBLEME: / Seksi suprugu varao je s 22 godine starijom, sad mu prijeti zatvor jer je uperio pušku u kćeri

Image
Foto: Profimedia/Instagram

Beasley tako u novu NBA sezonu ulazi s velikim zakonskim teretom na leđima, a nije nemoguće ni da ga se Timberwolvesi odluče riješiti zbog nedoličnog ponašanja izvan terena

22.12.2020.
12:36
Profimedia/Instagram
VOYO logo

Trebala bi poduža psihološka studija da bi se objasnilo ponašanje NBA zvijezde Malika Beasleya u posljednjih nekoliko mjeseci. Košarkaš Minnesota Timberwolvesa proglašen je krivim na sudu za prijetnju svojim 13-godišnjim kćerima, rekli su njegovi odvjetnici za ugledni magazin The Athletic.

Beasleyu prijeti zatvorska kazna od četiri mjeseca ili kućni pritvor, no tek krajem NBA sezone koja počinje danas. Košarkaš je optužen jer je uperio pušku u svoje dvije 13-godišnje kćeri kad su došle kod njega u kuću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ljubavni' trokut

No ova ružna priča ne završava tu. Beasleya ostavlja i supruga, inače Instagram model Montana Yao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužno je i poražavajuće što nije glavni razlog ova prijetnja puškom njegovim kćerima, već činjenica da je uhvaćen kako šeta s bivšom ženom Scottieja Pippena Larsom držeći se za ruke. Inače, bivša gospođa Pippen starija je od njega 22 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beasley tako u novu NBA sezonu ulazi s velikim zakonskim teretom na leđima, a nije nemoguće ni da ga se Timberwolvesi odluče riješiti zbog nedoličnog ponašanja izvan terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo