[FOTO] ČITAVA SRBIJA BRUJI O SITUACIJI S MARAKANE: / Oteo mu djevojku, poznatu manekenku, a sad ga mora grliti; 'Dva jarana istu ženu vole'

Image
Foto: Instagram

'Dva jarana istu ženu vole". Nekad i sad - u boji'

13.10.2020.
8:27
Instagram
VOYO logo

Jedna situacija uoči utakmice posljednjeg kola Lige nacija Srbije i Mađarske na Marakani (poraz Srba 1:0) odjeknula je regijom. Naime, prije utakmice, za vrijeme intoniranja himni, kamere su uhvatile dva srpska reprezentativca Adema Ljajića i Luku Jovića zagrljene.

Image
Image

Serbia U21's Luka Jovic in action,Image: 450086579, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only in permitted publications not devoted to any team, player or match. No commercial use. Stills use only - no video simulation. No commercial association without UEFA permission. Please contact PA Images for further information., Model Release: no

Image
Image

Miguel Almiron of Paraguay falls on the ball in front of Adam Ljajic of Serbia Serbia v Paraguay, Interenational Friendly, Football, Stadium Mladost, Krusevac, Serbia - 10 Oct 2019,Image: 476102915, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no

[FOTO] NOGOMETAŠ REALA JE ZBOG FATALNE SRPKINJE BJEŽAO IZ KARANTENE: Opet je počela objavljivati golišave fotografije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[FOTO] NOGOMETAŠ REALA JE ZBOG FATALNE SRPKINJE BJEŽAO IZ KARANTENE: /

Opet je počela objavljivati golišave fotografije

Image
[FOTO] NOGOMETAŠ REALA JE ZBOG FATALNE SRPKINJE BJEŽAO IZ KARANTENE: /

Opet je počela objavljivati golišave fotografije

Skandal o kojem je pisala cijela regija

Na prvu to puno toga ne govori, igrači inače zagrljeni pjevaju himnu svoje zemlje i to ne bi bilo sporno da se njih dvojica ranije nisu našli u skandalu o kojem je pisala cijela regija, a to je opet jedna od glavnih tema srpskih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Adem Ljajić bio je tri godine u ljubavnoj vezi sa Sofijom Milošević, poznatom srpskom manekenkom. Oni su prekinuli prije dvije godine, a Sofiju mu je preoteo reprezentativni suigrač Luka Jović, koji je i danas u sretnoj vezi s manekenkom, a zajedno žive u Madridu, gdje Jović nastupa za Real iz Madrida. Nedavno su postali i ponosni roditelji sina Davida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ožujku je prelijepa plavuša objavila da je trudna, a prije nekoliko mjeseci izazvali su veliki skandal kad se doznalo da je Luka Jović pobjegao iz karantene u Madridu i došao u Beograd na proslavu njenog rođendana.

Ljajić Sofiji za vrijeme veze kupio stan

Zbog situacije s koronavirusom, Luku je prozvala i srpska premijerka Ana Brnabić te predsjednik Aleksandar Vučić nakon što se oglušio na molbu srpskih vlasti da se ne vraća iz zemalja pogođenih koronavirusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Ljajić je Sofiji za vrijeme veze kupio stan i on je ostao u njezinu vlasništvu, a Jović navodno često boravi u tom stanu koji je platio njegov suigrač iz reprezentacije, pišu srpski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sofija je navodno rastavila vezu Ljajića i njegove bivše djevojke s kojom ima dijete, no na kraju je završila s napadačem Reala.

Srpski Blic ističe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Luka Jović i Adem Ljajić našli su se u centru šaljivih komentara na društvenim mrežama'

"Nogometaši reprezentacije Srbije, Luka Jović i Adem Ljajić našli su se u centru šaljivih komentara na društvenim mrežama nakon što su odigrali utakmicu sa Mađarskom koju je naš tim izgubio. Osim toga što su muku mučili zbog poraza, temperaturu su dodatno podigle te šale na njihov račun, a sve zbog manekenke Sofije Milošević. Naime, Luka Jović i Adem Ljajić u trenutku dok su pjevali himnu Srbije 'Bože pravde' stajali su jedan pored drugog. I ništa to ne bi bilo čudo, da prije ljubavne veze sa Lukom Jovićem, manekenka Sofija Milošević nije bila u vezi sa Lukinim saigračem, Ademom Ljajićem", stoji u pisanju spomenutog srpskog medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dva jarana istu ženu vole". Nekad i sad - u boji", stoji u komentaru ispod fotografije na kojoj Luka i Adem pjevaju himnu, a potom su na njihove glave naljepljeni likovi pjevača Željka Šašića i Ace Lukasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korisnici društvenih mreža aludirali su na ljubavnu vezu folk pjevača i nogometaša, kada su obojica bili u braku sa Sofijom Vuksanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo