PONIŠTITE UTAKMICU! / Slavna pjevačica finale je dočekala bez gaćica i grudnjaka, a tko zna što bi još bilo da su Englezi pobijedili

Image
Foto: Instagram

Tko zna što bi se s tim dresom dogodilo da su Englezi pobijedili

12.7.2021.
12:39
Instagram
VOYO logo

Drugi put u povijesti talijanska nogometna reprezentacija je osvojila europski naslov nakon što je u finalu EP-a na Wembleyju pred 60.000 gledatelja nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedila Englesku sa 3:2. Utakmica je u 90 minuta i produžetku završila 1:1.

Englezi nisu uspjeli ponoviti trijumf na domaćem terenu, na kojem su 1966. osvojili naslov svjetskih prvaka, pobijedivši u finalu Njemačku (4:2) u produžetku. Bilo je ovo njihovo prvo finale na europskim prvenstvima i prvo na velikim natjecanjima nakon SP-a 1966.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skinula se, ali uzalud

Rastužilo je to i slavnu britansku pjevačicu Ritu Oru. Ona je uoči utakmice pozirala bez odjeće na sebi, a golo tijelo prekrila je tek engleskim dresom.

Tko zna što bi se s tim dresom dogodilo da su Englezi pobijedili, ali ovako tek imamo cenzuriranu verziju predivne pjevačice. Kasnije se oglasila i rekla da joj je bila čast gledati ovu utakmicu, iako je, usporedno s tim, morala i raditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo