PONIŠTITE UTAKMICU! / Slavna pjevačica finale je dočekala bez gaćica i grudnjaka, a tko zna što bi još bilo da su Englezi pobijedili

Tko zna što bi se s tim dresom dogodilo da su Englezi pobijedili

12.7.2021.
12:39
Instagram

Drugi put u povijesti talijanska nogometna reprezentacija je osvojila europski naslov nakon što je u finalu EP-a na Wembleyju pred 60.000 gledatelja nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedila Englesku sa 3:2. Utakmica je u 90 minuta i produžetku završila 1:1.

Englezi nisu uspjeli ponoviti trijumf na domaćem terenu, na kojem su 1966. osvojili naslov svjetskih prvaka, pobijedivši u finalu Njemačku (4:2) u produžetku. Bilo je ovo njihovo prvo finale na europskim prvenstvima i prvo na velikim natjecanjima nakon SP-a 1966.

Skinula se, ali uzalud

Rastužilo je to i slavnu britansku pjevačicu Ritu Oru. Ona je uoči utakmice pozirala bez odjeće na sebi, a golo tijelo prekrila je tek engleskim dresom.

Tko zna što bi se s tim dresom dogodilo da su Englezi pobijedili, ali ovako tek imamo cenzuriranu verziju predivne pjevačice. Kasnije se oglasila i rekla da joj je bila čast gledati ovu utakmicu, iako je, usporedno s tim, morala i raditi.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali