ZAVRŠIO NA HITNOJ / Drama u banci: Košarkaš Budućnosti pao u nesvijest dok je čekao na šalteru, van životne opasnosti je

Image

On je imao sličan slučaj prije par tjedana kada se srušio na treningu prije utakmice sa Splitom

27.10.2022.
9:25
VOYO logo

Alpha Kaba, francuski košarkaš koji igra za Budućnost iz Podgorice, u srijedu se oko podneva srušio dok je čekao red u jednoj banci u glavnom gradu Crne Gore, piše Press.co.me.

Dramu koja je uslijedila opisali su svjedoci koji su Francuzu priskočili u pomoć. Oni tvrde da ništa nije ukazivalo da je košarkašu slabo no on se u jednom trenutku samo srušio i udario glavom o vrata banke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srušio se i na treningu prije utakmice sa Splitom

"Čuli smo jak, tup udarac. Osiguranje je dotrčalo do košarkaša, koji je ležao na podu. Svi su bili u šoku. Pokušali su ga osvijestiti i izvlačili su mu jezik da se ne uguši. Jedna od službenica je odmah donijela vodu s kojom su ga polili, a on je nakon nekoliko sekundi došao svijesti. U tim trenucima pozvali su i Hitnu pomoć", rekao je jedan od svjedoka za portal Press.

Inače, nije ovo Kabi prvi put da mu se događa iznenadna nesvjestica. On je imao sličan slučaj prije par tjedana kada se srušio na treningu prije utakmice sa Splitom.
Kako su potvrdili iz bolnice, igrač je izvan životne opasnosti, a obavljena je i kompletna dijagnostika te bi uskoro trebalo biti poznato što je dovelo do ove situacije. Inače, Kaba je debi u dresu Budućnosti upisao prije dva tjedna, a od tada su krenuli problem sa zdravljem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo