NE MOŽE BIZARNIJE / Direktor kluba nožem izbo igrača zbog vreće brašna, procurila snimka iz svlačionice

Image

Bizarna priča dolazi iz Brazila

28.10.2021.
12:17
VOYO logo

Svakakvih bizarnih priča može se pronaći u svijetu sporta, ali teško da je ijedna bizarnija od ove koja se dogodilo u Brazilu. Tamošnji Globo objavio je kako je direktor niželigaškog kluba CDC Novo Aripuanã navodno nožem izbo jednog od igrača zbog vrećice brašna. Srećom izbjegnuta je tragedija i igrač se oporavlja.

Kako se može pročitati po brazilskim portalima sve se ovo dogodilo 20. listopada u Olimpijskom selu u Manausu. Douglas, kako je klupskog dužnosnika, navodno je posegnuo za paketom hrane koji je dobio nogometaš Duran te je iz nje uzeo vreću brašna. Nogometaš je za to pred svima optužio klupskog dužnosnika za krađu. Na snimci koja kruži internetom vidi se kako je se Douglas u jednom trenutku pojavio s nožem u ruci, te je sukob iz verbalnog ubrzo postao fizički napad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što ga je izbo nožem, nogometaš je ubrzo završio u bolnici gdje mu je pružena pomoć, a srećom sve je završilo bez ozbiljnijih posljedica. No, ne za klub jer ga je vodstvo amazonske Serie B izbacilo iz prvenstva. Možda i bolje jer su u pet utakmica upisali isto toliko poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo