DRUGA STRANA NOGOMETA / Delije uz poruku Boysima pokazali i zapalili transparente Fedayna: Veličali četništvo i zločinca

Image
Foto: Profimedia

Delije uz poruku i pjesmu Boysima pokazali i zapalili transparente Fedayna. Na ogradi Sjevera kao i uvijek istaknuli sliku zločinca Draže Mihailovića

18.2.2023.
21:03
Profimedia
VOYO logo

Crvena Zvezda je danas u Beogradu, u 22. kolu srpskog prvenstva, pobijedila Čukarički 3:0 i povećala prednost ispred najvećeg rivala Partizana na ogromnih 14 bodova, a Delije su ovu utakmicu iskoristili da bi se pohvalili navijačkim trofejima koje su oteli Rominim navijačima prije dva tjedna u Rimu.

Image
BOLESNO /

Delije poslale morbidnu poruku Ukrajincima: Odvratno čega su se sjetili; Za svaku osudu!

Image
BOLESNO /

Delije poslale morbidnu poruku Ukrajincima: Odvratno čega su se sjetili; Za svaku osudu!

Uz pomoć Napolijevih navijača, koji su Delijama dali jasne upute o tome gdje će se Romini ultrasi nalaziti nakon ligaške utakmice svog kluba, Srbi su napali podgrupu Fedayn koja je najstarija Romina navijačka podgrupa i jedna od starijih u Europi i oduzeli im transparente kao trofeje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta navijačka akcija naišla je na podijeljena mišljenja na talijanskoj navijačkoj sceni, jer jedni govore kako nije bilo odrađeno po kodeksima zbog iznenadnog i neočekivanog napada dok drugi govore kako je faktor iznenađenja i viđeno sasvim normalna stvar u ovakvim navijačkim stvarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delije su, stoga, na Marakani pokazale sve oduzete transparenta koje su potom zapalili uz poruku: "Izabrali ste pogrešno društvo."

Srpski mediji pišu da je ta poruka upućena Bad Blue Boysima koji su u dobrim odnosima s Rominim navijačima Fedaynima koji su bili napadnuti u Rimu nakon utakmice protiv Empolija od strane Delija, a paljenje transparenata popratili su pjevanjem svoje verzije pjesme "Za dobra stara vremena" popularnih i bezvremenskih Novih fosila - "I baš je to dobro vidjeti te opet, slomiti ruke i oba ramena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za spomenuti kako su "Cigani", kako Delije same sebe zovu i kako im je nadimak, na ogradi sjeverne tribine imali sliku zločinca i četnika Draže Mihailovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo