JEZIVI PRIZORI / Darijo Srna objavio potresne slike iz Ukrajine. Pogledajte kako izgleda stadion poznatog prvoligaša nakon teškog granatiranja

Image
Foto: Izvor: Instagram

Srni je Ukrajina druga domovina i silno mu je stalo do Ukrajinaca i dosta emotivno proživljava sve što im se događa posljednjih dana

11.3.2022.
13:07
Izvor: Instagram
VOYO logo

Nekadašnji hrvatski reprezentativac i kapetan Vatrenih, Darijo Srna, aktivno prati zbivanja u ratom pogođenoj Ukrajini. Srna je na vrijeme pobjegao iz Kijeva gdje je bio sa svojim Šahtarom, u kojem obnaša dužnost sportskog direktora, a sada putem svojeg Instagrama ukazuje na ruska nedjela u Ukrajini.

Srni je Ukrajina druga domovina i silno mu je stalo do Ukrajinaca i dosta emotivno proživljava sve što im se događa posljednjih dana. Sada je pak na svojem profilu objavio slike srušenog stadiona ukrajinskog prvoligaša FC Desne, a inače lijep mali stadion, danas je srušen gotovo do temelja zbog ruskog granatiranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Riječ je o stadionu Desne iz Čerinhiva, zdanju koje se nekada zvalo po Juriju Gagarinu, a mogao je primiti 12.060 gledatelja i imao je 5500 sjedećih mjesta. Stadion je praktički povijesni jer izgrađen je davne 1936. godine i na njemu je svojevremeno nastupala ženska ukrajinska nogometna reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo