NEŠTO JE MLAĐI / Cure bizarni detalji raskida Wande i Icardija: Susjedi svjedočili nevjerojatnim scenama, ona pronašla novog nogometaša?

Image
Foto: Mauro Icardi/Instagram

Najpopularniji nogometni par je prekinuo svoju dugogodišnju vezu

24.9.2022.
14:32
Mauro Icardi/Instagram

Najpopularniji nogometni par na svijetu raspao se nakon osam godina. Wanda je putem društvenim mreža objavila kako se par rastaje te očito neće krenuti u još jednu misiju spašavanja popularne veze.

Image
STARI, SREDI SE! /

Cristiano Ronaldo optužen od strane Engleskog saveza zbog svog sramotnog poteza prema autističnom dječaku: 'Taj dan mi nije bio primjer'

Image
STARI, SREDI SE! /

Cristiano Ronaldo optužen od strane Engleskog saveza zbog svog sramotnog poteza prema autističnom dječaku: 'Taj dan mi nije bio primjer'

Podsjetimo, Par je skoro prekinuo, ali je Wanda odlučila oprostiti nevjeru svojem suprugu Mauru Icardiju. Nastavili su uživati u svojim životima i svijet je brzo zaboravio na tu epizodu. No, došlo je do velikog obrata. Wanda se obratila svojim obožavateljima putem Instagrama, na kojem je napisala podužu poruku i obznanila kraj.

"Trenutno mi je jako teško uopće živjeti. Hvala na mojoj izloženosti i stvarima koje nadilaze medijska nagađanja. Bolje je da to saznate od mene. Nemam što objašnjavati i neću iznositi nikakve detalje o ovom razdvajanju. Molim vas, molim vas za razumijevanje, ne samo zbog mene, nego i zbog naše djece", objavila je Wanda.

Problemi tek počinju

Mnogi su nagađali da će problemi tek sada početi jer će par morati rješavati pravne probleme i zavrzlame. Nogometaš i atraktivna manekenka imaju dvoje djece i brdo zajedničke imovine. Djeca bi trebala ostati s Wandom, dok će Mauro pokrivati obaveze plaćanja alimentacije.

A među brojnim nekretninama popularnog para nalazi se i prekrasna kuća na jezeru Como u Italiji. Tamo je cijela obitelj često provodila svoje slobodno vrijeme. No, iz omiljene kuće nisu otišli na lijep, pa čak i normalan način. Susjedi su ih navodno tužili iz bizarnog razloga.

Kontroverzni par je zapalio stvari iz kuće, a to su učinili u dvorištu atraktivne vile, a zbog njihovog "obreda" su morali intervenirati i vatrogasci. Zbog toga će popularni par vrlo vjerojatno morati platiti određenu naknadu za izazivanje požara i ugrožavanje susjeda. No, ni tu nije kraj sapunice.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Svjetski mediji su se raspisali o "novim" životima Wande i Maura. Navodno je atraktivna manekenka našla novog izabranika, a nagađa se da je riječ o 24-godišnjem nogometašu Boca Juniorsa, Martinu Payeru. To su za sada samo medijska nagađanja, ali mnogi se i dalje pitaju zašto je par tako naglo prekinu.

Image
Image
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec