ČUDESAN OPORAVAK LEGENDE: / 'Kad sam se probudio iz kome imao sam 60 kg, a život mi je spasio pas'

Image
Foto: AFP, CARL DE SOUZA

Bivši kamerunski reprezentativac Rigobert Song uspješno se oporavlja nakon moždanog udara.

26.12.2016.
15:05
AFP, CARL DE SOUZA
VOYO logo

Portal Kwesesports.com prenosi kako je Song početkom listopada nakon moždanog udara (cerebralna aneurizma) završio u bolnici u Yaoundeu, a kasnije je prebačen u Francusku na daljenje liječenje.

ŽIVOTNA DRAMA LEGENDE KAMERUNA: Poznati branič doživio moždani udar i bori se za život

Kamerunac je bio pao u komu, a mediji su izvještavali kako je situacija sa Songom loša i kako se bori za život. Mnogo je ljudi bilo iznenađeno kad se počeo oporavljati. Oporavak ide iznenađujuće dobro, ako se uzme u obzir situacija u kojoj se nalazio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je čudo", kazao je Rigobert Song u razgovoru za ugledni francuski L’Equipe, osvrčući se na noćnu moru koju je proživio u posljednjih nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Blizu sam potpunog oporavka. Kad sam se probudio iz kome, imao sam 60 kilograma. A kako se sve dogodilo? Sjedio sam na sofi ispred TV-a u Yaoundeu kad sam osjetio jaki udar. Krvni tlak mi je naglo skoćio i imao sam osjećaj kao da će mi glava eksplodirati. Sreća da sam se srušio bočno pa nisam progutao jezik", otkrio je Song i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj pas je počeo lajati pa su ga čuli susjedi, a zatim je u kuću ušao prijatelj i pomogao mi. Sad se osjećam dobro", izjavio je Kamerunac koji je za reprezentaciju odigrao čak 137 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo