ČOVJEK KOJI JE NOKAUTIRAO MAMIĆA NASRNUO I NA PREDSJEDNIKA HHO-A: / Ivan Zvonimir Čičak napadnut na trajektu

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Predsjednik HHO-a putovao je na utakmicu Hajduka kad je došlo do napada

17.9.2018.
14:50
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Prema izvješću Hrvatskog helsinškog odbora za ljudska prava, njihov predsjednik Ivan Zvonimir Čičak napadnut je tijekom putovanja s otoka Brača na utakmicu HNK Hajduk – NK Rudeš na trajektu Supetar- Split.

"Napadač je pokušao Čička fizički napasti u dva navrata, ali su ga spriječili nazočni putnici. Od putnika HHO saznaje da je napadač bila ista osoba koja je prošle godine u Bolu na otoku Braču u more bacila Zdravka Mamića, ugrozivši život poznatog nogometnog djelatnika, pišu Sportske novosti i dodaju: "Riječ je o Domagoju Iveliću (zvani Domić). Predsjednik HHO-a telefonom je o incidentu iz Splita obavijestio dežurnog službenika policije na otoku Braču."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

25.06.2015., Zagreb - U Uredu Predsjednice na Pantovcaku predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarovic organizirala je svecani prijem prigodom Dana drzavnosti na kojem su se okupili mnogi ugledni gosti iz javnog, politickog, kulturnog i sportskog zivota. Ivan Zvonimir Cicak, Zdravko Mamic, Tomislav Culjak. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Siledžijsko ponašanje

"To je samo nastavak siledžijskog ponašanja dijela ekstremistički nastrojenih navijača Hajduka. Na žalost, ono se potpuno uklapa u ponašanje pojedinih čelnika Hajduka koji se nisu u stanju odlučno obračunati s takvim patološkim ispadima tzv. navijača. Nije to učinio bivši predsjednik uprave Hajduka, Kos, kojemu su čak prijetili igrači, a neke, kao što je poznato, fizički napali u samom središtu Splita", stoji u napomeni HHO-a pa slijedi:

"Ni nova se Uprava nije do sada jasno postavila prema ovom skandaloznom ponašanju, pa očekujemo da predsjednik Huljaj jasno zauzme stav o ovakvom divljanju i prijetnjama, a s kojim se velika većina Hajduku odanih navijača ne slaže, a s pravom i boji suprotstaviti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo