BIVŠEG REPREZENTATIVCA NEVJENČANA SUPRUGA VARALA DOK JE ON IGRAO U INOZEMSTVU: / Regija bruji o otvorenoj vezi; 'Zbog toga je izgubila živce'

Image
Foto: Instagram

Zoran Tošić neočekivano dospio u fokus javnosti i medija u Srbiji i regiji

15.1.2021.
17:33
Instagram
VOYO logo

Nekadašnji krilni nogometni reprezentativac Srbije koji je svojedobno nakratko nosio dres i slavnog engleskog Manchester Uniteda, razišao se s nevjenčanom suprugom Jovanom Gajić nakon što je doznao da ima aferu s Filipom Rovčaninom, nećakom Darka Šarića osuđenim na 15 godina zatvora zbog krijumčarenja i trgovanja kokainom.

Tošić neočekivano dospio u fokus javnosti i medija u Srbiji i regiji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je Zoran Tošić neočekivano dospio u fokus javnosti i medija u Srbiji i regiji, ali ne zbog nogometnih razloga. Tošić je po povratku u domovinu iz kineskog Taizhou Yuandea otkrio neke stvari javnosti. Srpski portal Informer ističe da je Gajić s nevjenčanim suprugom najprije otišla na odmor u Dubai, a zatim i na Kopaonik, gdje je on doznao za njezin preljub. Kako prenose srbijanski Blic i Informer Tošić je upravo na zimovanju saznao za Jovaninu aferu sa pet godina mlađim Filipom Rovčaninom, no Informer dodaje kako Tošić i Jovana imaju otvorenu vezu i kako godinama jedno drugo u biti varaju...

Manekenka zbog afere izgubila i deset milijuna eura

Manekenka se potom odmah zaputila prema Beogradu, a navodno je zbog afere izgubila i deset milijuna eura. Informer piše da je par u neke bolje dane potpisao ugovor prema kojem bi njoj pripao taj iznos u slučaju da je Tošić ostavi, a tijekom sedmogodišnje veze dobio je sina i kćer. Gajić se u Rovčanina zaljubila prije nekoliko mjeseci nakon što ga je upoznala na jednom od beogradskih splavova, u vrijeme dok je Tošić zarađivao plaću u Kini igrajući za Taizhou Yuandu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražila je nakon toga vrijeme od Filipa da objasni suprugu da odlazi nakon sedam godina ljubavi. Najviše je to vrijeme tražila zbog djece”, otkriva izvor i dodaje:

"Zoran Tošić navodno godinama ima avanture s poznatim starletama, što je priznao nevenčanoj supruzi Jovani Gajić. Zbog toga je spreman da prijeđe preko njene veze s Filipom Rovčaninom", stoji u tekstu Informera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bambi i Jovana imaju burnu i otvorenu vezu'

"Bambi i Jovana imaju burnu i otvorenu vezu. Često prekidaju i vraćaju se jedno drugom, pa čak i poslije prevara poput ove Jovanine. Ona zna da Zoran obožava starlete i djevojke po noćnim klubovima. Nju mnogo više brine to što on kocka i što je od zajedničkih prijatelja čula da ima i druge poroke. Zbog toga je totalno izgubila živce i počela se viđati s Rovčaninom, koji također ima djevojku u Crnoj Gori", objašnjava izvor za Informer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znaj, ljubavi svakoj dođe kraj”, poručila je atraktivna crnka na Instagramu citirajući jednu od pjesama.

Tošić je najzapaženije nogometne dane ostvario u dresu moskovskog CSKA, a u dva je navrata bio i član Partizana. Za Manchester United potpisao je u siječnju 2009. godine, ali nikad nije dočekao pravu prigodu na Old Traffordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo