ANTHONY I DRUŠTVO PROŽIVJELI PRAVU DRAMU: / Avion se oštetio usred leta! 'Što je prouzrokovalo ovo'?

Image
Foto: AFP/Screenshot

Zrakoplov američke zrakoplovne kompanije 'Delta' koji je prevozio momčad Oklahoma City Thundera, oštećen je tijekom leta.

29.10.2017.
11:32
AFP/Screenshot
VOYO logo

Dogodilo se to tijekom leta iz Minneapolisa u Chicago, gdje su 'Thundersi' u United Centru odigrali ligaški susret. Zvijezda OKC-a Carmelo Anthony na društvenim je mrežama objavio fotografije oštećenog aviona, javlja britanski tabloid The Sun i dodaje kako je do oštećenja došlo kad se u avion zabilo nešto veliko.

ŠARIĆ I BENDER IMALI LUDU NBA NOĆ: Hrvati pružili dobre predstave! Pogledajte tricašku kanonadu šibenskog majstora

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretpostavlja se da je riječ o ptici, kako je kompanija 'Delta' izvjestila o incidentu, a na fotografiji se može vidjeti nos aviona kako je ozbiljno udubljen. No, Carmelo Anthony se pita:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što bi uopće moglo udariti u avion na nebu, u trenutku leta, za vrijeme noći? Svi su dobro i sigurni, hvala Bogu". Britanski The Sun ističe i kako sudari s pticama pri velikim brzinama su relativno česta pojava u avio - transportu, a kako je nos zrakoplova napravljen od lakih materijala kako bi lakše klizio kroz zrak, oštećenja znaju izgledati izbiljnije nego što je sam događaj bio.

Kako bilo, Steven Adams, suigrač Carmela Anthonyja, također se javio putem društvenih mreža i napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo težak let, najblaže rečeno... 30 000 stopa u zraku, leteći prema Chicagu. Što je prouzrokovalo ovo?", pita se i novozelandski košarkaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo