CAKTAŠ NIJE MOGAO ŠUTJETI: / Kapetan Hajduka žestoko prozvao ekipu koja je sprdala opljačkanu staricu; 'Neradnici i jadnici, sram vas bilo'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna

16.12.2020.
11:17
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Prije nekoliko dana objavljena je vijest kako su nepoznati počinitelji provalili u konobu 86-godišnje Marije Ikač u mjestu Kolarine kod Benkovca. Starica je bila očajna kad je vidjela što se dogodilo.

"Ja sam vam jadno staro čeljade, meni znaju kad sam doma, kad nisam i gdje sam. Otišla sam gonit' ovčine, a kad sam se vratila, vina nije bilo. Nisam ja jadna ni primijetila odmah.. sad nemam za goste, ako mi tko dođe. Da mi barem vino vrate", rekla je Ikač za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe. Potvrdili su to iz policije.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Mijo CaktaŠ

Nakon što je ova vijest osvanula na Facebook stranici Dalmatinskog portala nekoliko čitatelja našalilo se račun nesretne starice. Na koncu je to isprovociralo reakciju kapetana Hajduka Mije Caktaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neradnici i jadnici, sram vas bilo. Podrška za staricu, kao šta si i sama rekla; ja sam vam staro čeljado, zbog toga vas molim kontakt ili bilo šta da se pomogne ovoj ženi i da joj se ulipšaju Božić i blagdani!", poručio im je Caktaš

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo