BUJNU GOLFERICU NAPADAJU DA JE PROMISKUITETNA: / Ona im odgovorila fotkama: 'Ponosim se svojim tijelom'

Image
Foto: Instagram: Paige Spiranac

Jedna od najljepših sportašica svijeta Paige Spiranac odgovorila je kritičarima i zlim jezicima na čijem se udaru našla, a to je napravila objavivši svoje seksi fotografije.

11.4.2017.
10:53
Instagram: Paige Spiranac
VOYO logo

Paige Spiranac američka je golferica koja korijene vuče s naših prostora. Ova mlada i atraktivna Amerikanka često na svoj Instagram profil stavlja, uz seksi fotografije kojima golica mušku maštu, i svoje golf trikove i poteze s kojima se voli pohvaliti.

VRUĆI POTEZ, VRUĆE AMERIKANKE: Bujna golferica pokušala je u potpunosti srušiti društvene mreže

Seks simbol

Inače, upravo zbog svega navedenog lijepa Paige na društvenim mrežama ima gotovo milijun pratitelja, a njihov broj nezaustavljivo raste. No, Amerikanka uopće ne mari za to što je smatraju seks simbolom. Ona želi biti uspješna u golfu koji joj je najvažniji. No, isto tako svoje vjerne pratitelje voli počastiti s kojom vrućom fotkografijom. Pa je tako napravila pravu eksploziju na društvenim mrežama stavivši svoje tri vruće fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na meti kritika ljubomornih igračica i cyber nasilnika

I tu počinje drugi dio priče o lijepoj i bujnoj Paige. Naime, Amerikanka se prošle godine našla na meti kritika ljubomornih igračica i cyber nasilnika. Nakon što je 2015. godine dobila pozivnicu za prestižno natjecanje Omega Dubai Ladies Masters, neke su je suparnice napale da je pozvana samo zbog svog izgleda. Američkoj golferici je tako atraktivan izgled donio popularnost na društvenim mrežama, ali i probleme u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ONA SAD TO RADI S GOLF LOPTICAMA: Sportski seks simbol ima novi trik samo za vas

Spiranac se i rasplakala na presici uoči turnira u Dubaiju zbog zlobnih komentara:

'Dopuštam si biti seksi, pametna, uspješna i jaka'

“Kažu da sam promiskuitetna jer nosim tajice i uske suknjice na terenu. Zar me to čini lošom osobom? Napali su mene i moje roditelje. Suočena sam s kritikama da sam loša osoba, da sam sramota za golf. Nazivaju me svakakvim pogrdnim imenima, govore mi da sam sramota i za svoje roditelje”, kazala je Spiranac o cyber nasilnicima i nakratko se zbog njih maknula s društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spiranac je nedavno na svom Instagram profilu napisala komentar o svojoj vrućoj fotki, posljednjoj u nizu gore, kojom je odgovorila svim svojim kritičarima i zlim jezicima.

"Razmišljala sam o tome trebam li objaviti fotografiju jer sam na njoj preseksi i bila sam zabrinuta da će me sasuti svakakvim pogrdnim imenima. No, onda sam shvatila kako sam jako ponosna na svoje tijelo, na ono što jesam i na svoje samopouzdanje. Prošle sam se godine opterećivala zbog mišljenja drugih ljudi, ali ove sam godine odlučila raditi stvari koje me čine sretnom. Moja odjeća ne definira mene kao osobu i ono što jesam, moju igru, sposobnost i moral. Dopuštam si biti seksi, pametna, uspješna i jaka", stoji u postu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo