BRITANSKI TABLOID TVRDI: / 'Novak Đoković vara suprugu Jelenu s lijepom holivudskom glumicom'

Image
Foto: AFP, VALERY HACHE

Prema pisanju britanskog Daily Maila, prvi reket svijeta Novak Đoković u ljubavnoj je vezi sa poznatom holivudskom glumicom Deepikom Padukone.

10.3.2016.
13:39
AFP, VALERY HACHE
VOYO logo

Povod plasiranja ovoga trača od strane Daily Maila bila je situacija kad je Nole u društvu s prelijepom Indijkom snimljen u jednom noćnom klubu u Los Angelesu, što je bilo dovoljno britanskim tabloidima da zaključe kako je riječ o ljubavnoj aferi.

Zajedno u društvu

"Novak je prisustvovao utakmici Lakersa protiv Orlanda, a kasnije je iskoristio priliku za izlazak te je drugi dio večeri proveo u lokalu 'The Nice Guy' i to u društvu dugonoge brinete. Kasnije su se skupa odvezli automobilom", piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kurir: 'Britanci se svjetski obrukali'

No kako piše srpski Kurir, Britanci su se svjetski obrukali jer u pitanju nije afera nego - dugogodišnje prijateljstvo. Lijepa Deepika je navodno već godinama dobra prijateljica sa Novakovom suprugom Jelenom, s kojom je lani i bodrila Đokovića s tribina Wimbledona. Ujedno je i velika obožavateljica tenisa, a igrala je i egzibicijske mečeve s Rogerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Britanski mediji i američki mediji, koji prate svaki korak prvog tenisača svijeta, iskoristili su Đokovićev boravak u LA-u da naprave senzaciju, ali su se obrukali", navodi srpski Kurir i nastavlja sa pisanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pisanje britanskog lista naišlo je na bijes čitatelja diljem svijeta, a pogotovo Novakovih fanova, koji su podsjetili da je prvi tenisač svijeta u sretnom braku sa Jelenom. Takođe, podsjetili su da je Deepika prijateljica Novaka i Jelene."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj kao inspiracija

Novak svako malo na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije sa svojom suprugom i upravo svoju obitelj ističe kao najveći inspiraciju za svoje teniske uspjehe. Đoković je od srpnja 2014. godine u sretnom braku s Jelenom, s kojom ima i 17-mjesečnog sinčića Stefana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijepa Indijka u New Yorku snima filmski hit

Što se tiče Deepik, ona se trenutno nalazi u New Yorku gdje snima novi "xXx: The Return of Xander Cage" film s Vinom Dieselom, te drugim zvijezdama kao što su Samuel L. Jackson, Jet Li, Conor McGregor i kolumbijska missica Gutierrez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo