BRITANCI SE RASPISALI O HRVATU / 'Upoznajte nogometaša koji je završio na transfer listi nakon seksa na travnjaku s Playboyevim modelom'

Image
Foto: Filip Brala/PIXSELL

Par je bio u braku devet godina

25.9.2021.
8:54
Filip Brala/PIXSELL
VOYO logo

Upoznajte nogometaša koji je završio na transfer listi nakon seksa na travnjaku s Playboyevom zečicom. Naslov je to teksta britanskog tabloida Daily Stara posvećenog bivšem hrvatskom braniču Dinu Drpiću.

"Bivši branič Dinama iz Zagreba završio je na transfer listi 2009. nakon što je njegova tadašnja supruga Nives Celzijus otkrila da su seksali na travnjaku. Celzijus je ispričala u srpskom talk showu kako su ušli u središnji krug na zagrebačkom stadionu Maksimir, domu Dinama i hrvatske reprezentacije", navodi Daily Star pa zatim citira njezine riječi iz te emisije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dino se dogovorio da se zbog nas ugase svjetla na stadionu te je napokon ispunio san o seksu u sredini nogometnog travnjaka. Bilo je to jako nestašno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski tabloid ističe kako je ta priča brzo dospjela do Dinamovih čelnika koji su pobjesnili zbog te priče.

Prešao u Karlsruher

"Drpić je nakon tog intervjua završio na transfer listi te je u siječnju 2009. prešao u njemački Karlsruher. Više nikada nije odjenuo dres Dinama. Igrao je još u Ukrajini, Grčkoj, opet u Hrvatskoj te Brunejima prije nego što je 2013. otišao u igračku mirovinu", podsjećaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj još pišu kako je Drpić osvojio pet naslova hrvatskog prvaka i šest Kukova u osam godina koje je proveo u Dinamu. Također, upisao je jedan nastup za Vatrene pod Slavenom Bilićem 2007. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Celzijus, navode kako je riječ o bivšem Playboyevom modelu te pjevačici i glumici. Nisu zaboravili istaknuti i da je osvojila prestižnu književnu nagradu Kiklop za njezinu autobiografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par se, inače, vjenčao 2005., a rastao 2014. nakon devet godina braka u kojem su dobili dvoje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo