BRAZILSKA ZVIJEZDA OSUĐENA NA DEVET GODINA ZATVORA: / Robinho se smijao dok je silovao nemoćnu djevojku

Image
Foto: AFP, NELSON ALMEIDA

Karijeru su mu obilježile i brojne ozljede, a za reprezentaciju Brazila je zabilježio 100 nastupa

23.2.2018.
19:18
AFP, NELSON ALMEIDA
VOYO logo

Brazilac Robinho bio je prava napast za protivničke obrane u samom vrhuncu karijere, ali sada se srozao na najniže grane. Naime, nepravomoćno je osuđen na devet godina zatvora zbog silovanja 22. veljače 2013. godine kada je bio igrač Milana.

Talijanska novinska agencija ANASA objavila je obrazloženje presude za zločin u kojem je osim Robinha sudjelovalo još pet silovatelja. Žrtva se nalazila s još dvije prijateljice u jednom milanskom klubu kada je ugledala Robinha koji je tamo bio sa ženom i dvoje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Užas u noćnom klubu

U jednom trenutku večeri, Brazilac je obitelj odvezao kući te se vratio natrag u klub. Njegovo društvo tada je žrtvi počelo nuditi alkohol sve dok ona nije postala nemoćna, a onda su ju odveli u stražnji dio kluba i sa njom vršili uzastopne seksualne odnose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac se navodno glasno smijao za vrijeme ovog groznog čina i pokazao potpunu bezosjećajnost za stanje u kojem se žrtva nalazila. Sud je prihvatio nalaze ginekološkog i psihijatriskog vještačenja gdje su posljedice silovanja bile jasno vidljive.

Karijeru su mu obilježile i brojne ozljede, a za reprezentaciju Brazila je zabilježio 100 nastupa. Što se tiče klupske karijere, igrao je za Santos, Real Madrid, Manchester City, Milan i kineski Gunagzhou Evergrande.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo