BOYSI PRED HTV-OM: / Okupili se zbog pokušaja 'relativizacije zločina' a onda napravili spektakl; Antoliću se ovo nije svidjelo

Image

Boysi se jučer okupili pred zgradom HRT-a

17.3.2021.
10:56
VOYO logo

Zanimljivo je bilo jučer i u "Otvorenom" i pred zgradom HRT-a. Naime, Bad Blue Boysi su se okupili pred HRT-om na Prisavlju, a jedan čitatelj nam je poslao video i fotografije vatrometa kojim su počastili Krešimira Antolića, člana Uprave GNK Dinamo i Mamićevog čovjeka od povjerenja, bivšeg istaknutog zagrebačkog policajca koji je pobjegao iz službe pod Mamićeve skute, a sad je najizgledniji kandidat da postane "prvi" čovjek kluba, uz Vlatku Peras naravno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatromet

Navijači Dinama su zapjevali i pjesmu uz vatromet, pa je nebo iznad zgrade javnog servisa usred noći bilo obasjano zbog pirotehničkih sredstava.

Naravno, vatrometom su Boysi malo proslavili i potvrdu pravomoćne presude od strane Vrhovnog suda ZdravkuMamiću i kompaniji zbog gospodarskog kriminala, zbog čega dečki moraju u zatvor. Iz dobro obaviještenih izvora doznajemo kako se Antoliću navijačko okupljanje nije svidjelo jer u klubu i među skupštinarima, ljudima koji su čuvali leđa Zdravku Mamiću, vlada prava paranoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik udruge Juraj Čošić za to vrijeme sjedio je u HRT-ovom studiju među gostima. U svojoj prvoj izjavi upozorio je na činjenicu da je Zdravko Mamić, koji je jučer iznio optužbe o Đuri Sessi i ostalim sucima i ranije optuživao mnoge, pa i mahao navodnim SMS-ovima koji su se naknadno pokazali kao krivotvorine.

Image
Image

Uvertira je bila burna

Nadalje, Dinamo to smo mi predat će odštetni zahtjev da se novac koji je otuđen iz Dinama vrati u klub. Za spomenuti kako je uvertira u navijački vatromet i emisiju Otvoreno bilo burna. Naime, Udruga ‘Dinamo to smo mi’ žestoko je reagirala na najavu HRT-ove emisije na temu presude braći Mamić u kojoj će se raspravljati i o optužbama koje je bivši šef Dinama uputio prema predsjedniku Vrhovnoga suda Đuri Sessi i još nekolicini sudaca. Naime, u najavi emisije je navedeno kako će u studiju biti Krešimir Antolić, Marko Šivak, Veljko Miljević i Željko Žganjer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz udruge Dinamo to smo mi smatrali su kako su urednici HRT-a pokušavali “relativizirati zločin” te “očistiti obraz bjegunca od pravosuđa”. Nadalje, problematizirali su i činjenicu da su u emisiju pozvani član uprave Dinama te branitelj Zdravka Mamića, a ne i netko iz udruge navijača koja se godinama bori protiv mamićevštine u klubu i onih koji su taj klub opljačkali.

Boysi napravili pritisak koji je urodio plodom

DTSM I BOYSI BURNO REAGIRALI NA NAJAVU EMISIJE OTVORENO: ‘Oštro osuđujemo pokušaje revitaliziranja zločina nad Dinamom’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DTSM I BOYSI BURNO REAGIRALI NA NAJAVU EMISIJE OTVORENO: /

'Oštro osuđujemo pokušaje revitaliziranja zločina nad Dinamom'

Image
DTSM I BOYSI BURNO REAGIRALI NA NAJAVU EMISIJE OTVORENO: /

'Oštro osuđujemo pokušaje revitaliziranja zločina nad Dinamom'

Osim DTMS-a, putem Facebooka oglasili su se i Boysi. Njih je posebno zasmetalo pitanje HRT-a gledateljima: "Pitamo vas: Je li Zdravko Mamić više naštetio Dinamu ili mu donio korist?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vama i vašim kolegama, urednicima i vlasnicima je donio samo korist. Zadnji ološu, sliko i priliko moralne kataklizme hrvatskog društva. Hoće li hrvatsko “novinarstvo” preživjeti bez svog idola, sponzora i glavnog medijskog klauna u državi, to je pravo pitanje”, glasio je odgovor Boysa.

Počinje nova era Dinama

No, nakon žestokog priopćenja DTMS-a i pritiska Bad Blue Boysa, Juraj Čošić je pozvan u emisiju u kojoj je, zajedno s konstruktivnim Sašom Pavličićem Bekićem, izdominirao Krešimira Antolića. Više o tome čitajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravko i Zoran Mamić odlaze tako u povijest, a zagrebački se klub sad okreće budućnosti, nadamo se sretnijoj bez kriminala u njemu. Teško je prognozirati što će se u Dinamu događati u predstojećem periodu i kako će se stvari odviti u i oko kluba, ali sasvim sigurno je da počinje nova, postmamićevska era u klubu, era u kojoj će se morati donositi odluke bez, nadamo, blagoslova iz Međugorja i kriminala u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo