A ONDA JE PIQUE NJU... / Bombastičan trač odjeknuo Europom. Nadal je varao suprugu sa Shakirom? Pogledajte gdje je navodno sve počelo

Image

Ono što je zanimljivo, jest da su Shakira i Pique znali ići na Nadalove mečeve i tamo bi navijali za njega

30.8.2022.
13:06
VOYO logo

Španjolski novinar Jordi Martin objavio je podosta bombastičan trač o navodnom preljubu Rafaela Nadala i kolumbijske pop-zvijezde Shakire. Ovu skandaloznu priču kasnije su prenijeli razni europski i svjetski mediji, a Martin tvrdi i da zna kako je sve počelo.

Naime, novinar tvrdi da su se Shakira i Nadal spetljali na snimanju glazbenog spota iz 2009. godine. Nadal se, podsjećamo, pojavljuje u Shakirinu spotu za pjesmu "Gypsy", a u njemu je dvojac snimio i nekoliko vrućih scena te se romansa navodno nastavila i nakon snimanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadal je tada već bio u dugogodišnjoj vezi s Mery Xisxom Perello, kojom se desetak godina kasnije i oženio i s kojom sada čeka prvo dijete. Shakira je pak godinu dana nakon snimanja tog spota s Nadalom, snimila spot za pjesmu "Waka, Waka", u kojoj je glumio Gerard Pique za kojeg se kasnije udala i koji ju je na kraju nakon 11 godina braka ostavio zbog ljubavnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je zanimljivo, jest da su Shakira i Pique znali ići na Nadalove mečeve i tamo bi navijali za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo