BOKSAČKA LEGENDA ISPRIČALA KAKO JU JE ZA POLA MILIJUNA MARAKA PREVARIO POZNATI PJEVAČ NARODNJAKA: / 'Sreo sam ga u kafani i dobro izlupao'

Image
Foto: Instagram

Josipović tvrdi da ga je poznati pjevač nagovorio da uloži pola milijuna maraka u opremu za proizvodnju kazeta za potrebe njegove izdavačke kuće

23.12.2019.
21:35
Instagram
VOYO logo

Boksač Anton Josipović bio je u bivšoj Jugoslaviji prava sportska zvijezda. Legendarni borac postao je zlatni olimpijac na Olimpijskim igrama 1984. godine u Los Angelesu, a bio je i prvak Balkana u poluteškoj kategoriji.

No upoznao je i crnu stranu biznisa. Svojevremeno se, kako tvrdi, upustio u posao s poznatim pjevačem narodnjaka Halidom Muslimovićem zbog kojeg je, kako tvrdi, izgubio pola milijuna maraka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću se miješati u ovaj slučaj između Sonje i Halida, ali vjerujem joj svaku riječ kada kaže da joj duguje pare jer sam i ja prošao kroz to devedesetih, kad je ovdje počeo rat. Halid je bio oženjen Melinom Čivljak, a ja njenom sestrom Irenom. On je meni bio menadžer, organizirao mi je boksačke mečeve, imao sam povjerenje u njega. Kad je otvorio izdavačku kuću „Haliks“, ubrzo je ovdje počeo rat pa smo otišli u Beč, nismo se ni mogli vratiti u Bosnu", ispričao je Josipović za BN televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pola milijuna maraka

Josipović tvrdi da ga je poznati pjevač nagovorio da uloži pola milijuna maraka u opremu za proizvodnju kazeta za potrebe njegove izdavačke kuće.

"Takav je dogovor. Angažirao sam se da kamionom prevezem tu opremu u Švicarsku pa nam to nisu dozvolili na carini i onda smo odlučili da posao radimo u Austriji. Ali Halid je naprasno, bez mog pristanka, odlučio da se oprema odveze u Prijedor. Naravno, čim je to stiglo u Bosnu te 1992, odmah je sve otišlo u zrak, rat je bio u jeku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihov sljedeći susret nije bio baš lijep.

"Sreo sam ga u kafani u kojoj je pjevao i izlupao sam ga. To su novine objavile, pa je Halid tužio novinare, ali su oni pozvali mene da svjedočim. Ja odem i kažem: „Jesam, tukao sam ga. Novine su objavile istinu“, i Halid izgubi na sudu. Poslije toga mi prilazi i kaže: „Pa što si priznao, mogli smo da naplatimo pare od redakcije i da ih podijelimo“? Eto, takav je to čovjek", zaključio je nekadašnji boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo