PROCURIO JE VIDEO SUKOBA / Bivšem Dinamovu igraču provalili i kuću i napali ga. Pogledajte kako su se drski lopovi na kraju proveli

Image

Drski lopovi prvo su ga pratili do kuće, a onda su mu upali u garažu i prijetili mu bejzbolskim palicama

1.12.2021.
8:34
VOYO logo

Nogometaš Arsenala i bivši igrač zagrebačkog Dinama, Gabriel Magalhaes, napadnut je u svojoj kući u Londonu, kada je pokušao u vlastitoj garaži spriječiti krađu automobila.

Gabriela su drski lopovi prvo pratili do kuće, a onda su mu upali u garažu i prijetili mu bejzbolskim palicama te ga tražili ključeve od Mercedesa vrijednog 50 tisuća eura, mobitel i sat. No, Gabriel se baš i nije dao zastrašiti. Kada ga je lopov pokušao napasti, Gabriel mu je uzvratio i udario ga je u lice te se hrvao s njim sve dok ovaj nije pobjegao iz garaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokušaj krađe dogodio se u kolovozu, a policija je putem DNK-analize identificirala pljačkaša koji je pak dobio pet godina zatvora. Sutkinja je ipak zaključila kako Gabriela nisu pratili jer su znali da je nogometaš, već zbog toga što su zaključili da je riječ o bogatoj osobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šokantno je što se dogodilo Gabrielu i njegovu prijatelju. Jedina je sreća da je riječ o mladićima u sjajnom fizičkom stanju pa su se uspjeli obraniti od ovog napada", rekla je sutkinja. Inače, lopov je 26-godišnji Abderaham Muse, koji je i ranije osuđivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo