BIO JE GOST MALNAROVE NOĆNE MORE, SADA MIRI KIMA I TRUMPA: / Rodman objavio urnebesnu montažu sjevernokorejskog vođe

Image
Foto: KCNA

Bivši američki košarkaš prijatelj je Donalda Trumpa i Kim Jong-una

30.3.2018.
20:27
KCNA
VOYO logo

Dennis Rodman dobro je poznato ime svim košarkaškim zaljubljenicima, a ako netko i nije čuo za njega, to bi se ubrzo moglo promijeniti. Naime, Rodman je možda i jedina osoba na svijetu koja se može smatrati prijateljem Donalda Trumpa i sjevernokorejskog vođe Kim Jong-una.

Rodmanove prepoznatljive karakteristike su brojne tetovaže, šarena frizura, a mnogi su ga i zapamtili kao gosta u Noćnoj mori Željka Malnara. Jedan je od rijetkih koji je posjećivao Sjevernu Koreju u posljednju vrijeme, a da je tamo bio dobrodošao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donald Trump uskoro bi trebao put Sjeverne Koreje, a Rodman bi volio da se njegovi prijatelji dobro slažu pa je na svom Twitter profilu objavio montažu Kima kako nosi šiltericu sa Trumpovim sloganom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se ovome nakon što se moja dva prijatelja i vođe sastanu idućeg mjeseca", napisao je Rodman u opisu fotografije uz heštegove Mir, Ljubav, NeRat i Diplomacija.

Ova montaža i nema previše smisla, Kim sigurno ne želi Ameriku ponovno učiniti velikom, ali Rodman je svoje fanove već naviknuo na ovakve bizarne stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo